Přejít na obsah

H@nZ

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    964
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

H@nZ's Achievements

1

Popularita

  1. Už dlouho nic nepřibylo, tak je na čase to oživit. Dneska proběhla 7 hodinová péče. Nejdřív umytí, pak čištění, dekontaminace a vosk. Oktávka vypadá do dlouhý době jako nová ? asi před měsícem jsem ji nadělil k půlročnímu výročí nové rozvody ✌️ ještě jsem vyměnil parkovacky ve světlech za vysoce svítivé ledky se kterými jsem hodně spokojen, nemusím zapínat xenony a i ve dne krásně svítí. Příští víkend čeká stejná kosmetická péče přítelkyně fabku ?
  2. Aktuálně má okta vytlumeny oboje přední dveře a nahozený xenony. Ještě na nich musim dostelovat sklon, protože jedno svítí dost vysoko a vypadá to že to nedozenu jen sroubama na světle :D Vytlumeni je pěkně znát i když zůstaly sériový repraky
  3. Fotky z lakovny jsem zapomněl pořídit :D vypadá to že se do ní příští tejden pustím protože bude hodně času když mám kontrolku :))
  4. Po delší době je čas na oživení. Oktávka byla v lakovně, takže je vytažený práh a srovnané dveře. Ihned proběhlo voskování nového laku a rovnou jsem přejel celý spodek. V garáži čeká na namontování loketka, přišli tlumící platy do dveří s MDF podložkami a na poště čekají na vyzvednutí xenony. Teď už jen najít čas, kdy to namontovat. Stěhujeme se do baráku takže není moc času nazbyt.
  5. Neměl by někdo na prodej loketku? Zjistil jsem že mi chybí :lol:
  6. Vypadá moc pěkně, nedávno jsem pořídil podobný kosek, rok 2010 ale máme najeto 181tis. Zatím jsem velice spokojen :palec:
  7. Za mě určitě červený, ať se to sladí :palec:
  8. Tak hlavně že se povedlo a zase jezdí, tohle je opravdu nepříjemná věc :ph34r:
  9. Neřekl bych že popraskaji kvůli tomu že to dvakrát za rok zvednu :-O :D
  10. Tak povinný servis máme za sebou. Vyměněn olej Mobil a všechny filtry Mann
  11. Nahoď pak fotku, jsem zvedavej jak to bude vypadat
  12. Snažím se nespadnout zpátky do úprav a mít seriovku, ale bohužel se to moc nedaří :wallbash: :lol: Začal jsem vyměnovat žárovky za ledky a koupil jsem nové sklíčka na osvětlení spz. Také dorazily filtry mann na výměnu, olej čeká ještě v shopu, zatím nebyl čas se pro něj otočit. Přemýšlím nad brzdami. Předek je po smrti, takže mě čeká výměna a vypadá to že budu muset sehnat z RS, nedá se nic dělat :jelen:
  13. já vždy na benzině a většinou verva naftu, taky mám kartičku se slevou :palec:
×
×
  • Vytvořit...