Přejít na obsah

Jak na čištění alcantary ?

Doporučené příspěvky

Čaute, máte někdo zkušenosti s čištěním a impregnací ALCANTARY ? Jakými prostředky a jak na to , jakou technikou ?

Mám tu tmavou alcantaru , a už se mi zdá , že to nějak neni ono, tak bych to chtěl vyčistit, ale tak , aby to zůstalo po tom "zákroku" stejné , poněvač zadní sedadla mám téměř nepoužívané , a tak tam bych to raději nechal na pokoji .

Koupil jsem na Detailing shopu " COLOURLOCK " cleaner a impregnaci , nevím, ale jak s tím pracovat. U zboží nějaký detailnější popis není, a na youtube jsem taky nic nenašel .

Vzít hadr, a požmolit to tím samozřejmě dovedu :unsure: ale , abych to takto spíš nezapracoval dovnitř toho materiálu .

Mohl by mi někdo poradit , kdo s tím už pracoval , popř. jaké s tím má zkušenosti ? Jistě to uvítá více lidí .

Díky moc :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo jo, tohle jsem samozřejmě četl , ale to jsou jen strohé informace , Colourlock mám už pár měsíců doma, ale ještě jsem ho nepoužil. Spíš jsem myslel poradit , jak s tím dělat, jestli to nějak kartáčovat , nebo jen opatrně hadříkem , jestli se to z toho pak snažit nějak vysát atp.

Odkaz ke komentáři

Já vím, že tam jsou ty informace kusé; ale právě od toho máme sekci Detailing, která se čištěním bude/a má zabývat. Když to budem strkat do sekce o každým autě, tak tu budu slušnej salát...

EDIT: koukám, že Kyselinka byl rychlejší :palec:

EDIT 2: hodil jsem, Petře, ten dotaz i do toho vlákna v Detailingu ;)

ZBYTEK BYCH ŘEŠIL, PROSÍM, TAM. TADY TO ZAMKNEME :pivo:

Odkaz ke komentáři

Osobne by som sa pytal priamo v detailingu. Myslim, ze dost ludi to tam pravidelne sleduje a budu vediet promtnejsie poradit ;)

To mas tie stredy uz tak spinave? Sedak, ci aj operadlo?...Po nociach vysedavas pri rybniku a potom rano sadnes do octy :smich::lol:

:ph34r::blink: .... .... sem se toťkaj POSRAL a poutíral sem to jakýmasi letákama...... :D :D :D . Nééé, nemám to tak špinavé , jenom u volantu to má už trochu jaksi jinší odstín ta alcantra na sedáku . Jak v létě jezdíš v kraťasoch, toš si třeba trochu zpocený, nebo zmokneš a jak si pak sedneš tak ten sedák nejvíc trpí, opěradlo ani na tom sedáku nic.

Já su úzkostlivý na auto aj na tych rybách :wallbash: , jak mám vjet na polňačku tak by mě jeblo .

Hned si vzpomenu na ty galeje jak jsem to clayoval leštil voskoval a je mě zle :wacko: :D :D :D

Peťas chtěl ještě odpovědět, takže odemykám :D

Si připadám jak klíčník na hradě tady :asie:

Dík :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...