Přejít na obsah

polokožene sedačky péče?


stanikkk

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chtěl bych se zeptat jakou máte zkušenost s péčí o polokožené sedačky v OII FL. Co je to vlastně za kůži?

Přírodní pravá kůže to asi není je to tedy umělá kůže či koženka?

Levý bok sedačky řidiče a přední hrana sedačky dost trpí a kůže je už dost vrásčitá a začína praskat přitom je jěště poměrně "mladá" máte tip jak nejlépe na to, zachránit jěště co se dá?

Pročetl jsem nějaké rady a nejlíp mi vychazí přípravky Dodo Juice supernaturar leather cleaner + performance sealant, ale je to docela draha sranda a nevím jestli je to vhodné na tuto kůži. Pak jsem četl taky o sloním tuku, ale jak píšu je to pro tuto kuži? a co je to vlastně za kuži?

Či zkombinovat obojí? Máte odzkoušeno co je na tento typ kuže nej?

 

Díky za rady...sám jsem zatím vyzkoušel přípravek sonax http://www.sonax.cz/image_cla/1215202841_vyr_291141.jpg ale řekl bych že učinek či výsledek je téměř nulovej.

 

ps : tak jsem pročítal jěště něco v sekci detailing možná jsem měl dat otázku někam tam moc se tu zatím nevyznám:-) a tam pokud jsem dobře pochopil radí: dodo čistič pak sloni tuk a pak dodo sealent? Jde mi spíš o to jestli je to i na tento typ kůže to nejlepší...díky

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...