stanikkk Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou máte zkušenost s péčí o polokožené sedačky v OII FL. Co je to vlastně za kůži? Přírodní pravá kůže to asi není je to tedy umělá kůže či koženka? Levý bok sedačky řidiče a přední hrana sedačky dost trpí a kůže je už dost vrásčitá a začína praskat přitom je jěště poměrně "mladá" máte tip jak nejlépe na to, zachránit jěště co se dá? Pročetl jsem nějaké rady a nejlíp mi vychazí přípravky Dodo Juice supernaturar leather cleaner + performance sealant, ale je to docela draha sranda a nevím jestli je to vhodné na tuto kůži. Pak jsem četl taky o sloním tuku, ale jak píšu je to pro tuto kuži? a co je to vlastně za kuži? Či zkombinovat obojí? Máte odzkoušeno co je na tento typ kuže nej? Díky za rady...sám jsem zatím vyzkoušel přípravek sonax http://www.sonax.cz/image_cla/1215202841_vyr_291141.jpg ale řekl bych že učinek či výsledek je téměř nulovej. ps : tak jsem pročítal jěště něco v sekci detailing možná jsem měl dat otázku někam tam moc se tu zatím nevyznám:-) a tam pokud jsem dobře pochopil radí: dodo čistič pak sloni tuk a pak dodo sealent? Jde mi spíš o to jestli je to i na tento typ kůže to nejlepší...díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.