motorpower Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 (upraveno) Zdravím příznivce značek Audi, BMW, Škoda, Seat, VW, případně další. Dne 25.10.2014 proběhne od 9hod. podzimní měření výkonu v Třebotově za zvýhodněnou cenu /800,- včetně občerstvení/. Pište, zda máte zájem, sdílejte s přáteli a hlavně pište jméno a čas, který by vám vyhovoval. Měřit budeme do 18.hod, večer možno zajít na motokáry, či objednat steaky.Potvrzujte na FB, nebo na e-mail.Časy viz tabulka. Budu aktualizovat. Zdravím motorpower tabulka.xlsx Odkaz na FB: https://www.facebook.com/pages/Chiptuning-SGS-Motorpower-měření-výkonu-a-chiptuning/432740786766306?hc_location=timeline Upraveno Říjen 21, 2014 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 ahoj, mam to udelat i jako udalost na nasi strance octaviaclubu na facebooku? mas nejaky limit a pocet lidi? aby jich neprijelo 1000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 ahoj, mam to udelat i jako udalost na nasi strance octaviaclubu na facebooku? mas nejaky limit a pocet lidi? aby jich neprijelo 1000 Limit je tak 50, a stihneme třeba 30, ale dobrzdím za xcenu i v týdnu. Vyrobím ještě excel tabulku s obsazením času. Díky , ještě ti zavolám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 A je to teda 25 nebo 26? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 25, už jsem to opravil, dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 petre posli mi to mailem, po telefonu tabulku nema cenu resit, napis mi do mailu, co tam mam napsat a udelat a je to ;) ja jsem porad nekde v pohybu a nemam sanci si to trebas zapsat, takze idelani email se vsim a ja to maznu na FB a web 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 (upraveno) petre posli mi to mailem, po telefonu tabulku nema cenu resit, napis mi do mailu, co tam mam napsat a udelat a je to ;) ja jsem porad nekde v pohybu a nemam sanci si to trebas zapsat, takze idelani email se vsim a ja to maznu na FB a web Upraveno Říjen 23, 2014 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.