Roman BA Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Zdravím chcel bz som sa opýtat je mozné vymenit rozvody na 1,9 tdi bez toho abz sa musel dvíhat na jednej strane motor cize bez tej rampy ? Dakujem za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Ahoj rozvody na tdi uděláš i bez rampy. Já to dělám tak, že si podepřu motor za vanu hydraulickým zvedákem ( doporučuju podepřít prkýnkem aby byla plocha co největší aby se vana neprohla) zvednu jen pravou stranu,protože nemá sloupový zvedák, sundám plast. podběh, sundám pravej silentblok a výšku motoru si reguluju tím zvedákem. Už jsem tak udělal několik tdi a bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman BA Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Ahoj rozvody na tdi uděláš i bez rampy. Já to dělám tak, že si podepřu motor za vanu hydraulickým zvedákem ( doporučuju podepřít prkýnkem aby byla plocha co největší aby se vana neprohla) zvednu jen pravou stranu,protože nemá sloupový zvedák, sundám plast. podběh, sundám pravej silentblok a výšku motoru si reguluju tím zvedákem. Už jsem tak udělal několik tdi a bez problému. Diky moc krát ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.