Přejít na obsah

Predni SPZ

Kolafa

Doporučené příspěvky

Nevite nekdo, jestli by se dalo za predni SPZ udelat prostor, aby se mohla mohla SPZ naklopit napr. servem tak o 45°? Napr. pant v horni 1/3 znacky, pocitam tak 6-8 cm bude potreba za znackou misto a pak na to servo nekde prostor!! Nenecham se vecne buzerovat od tech fasistu s kamerama vsude!!! diky

Odkaz ke komentáři

kup si antiradar a maš klid.... používám beltronika a nikdy jediný problem...a cena je taky slušna..hlavne nekupuj nejake šmejdy cobra atd..je to k nišemu... a ani poliši ti na to nic neřeknou..na tu značky bys mel problémy

ono nejezdit jako prase...když mam v noci prazdnou silnici tak proc bych se tahl 90 kdyz muzu 160 a je to porad bezpečne.....nikoho neohrozuju a nikomu nepřekažím... nejake zbesile ježděni po meste je prasatna ale pokud predemnou jede nekdo 40 tak se za nim nepotahnu... a nebo kdyz se me snazi predjiždět kazdy druhy feliciař tak si to taky podovím aby vedet ze nemá otravovat a zkoušet to kdyz na to nema...a pak misto 90 jedes 100 a uz je to na pokutu....takze antiradar a je klid. a před radarem si pomalu dobrzduju a ne jak nekteri ze az uvidi hlidku tak to zadupne...jednak uz je stejne zmeřeny a ti zanim mu pak malem vleti do kufru.... neni nebezpecne kdyz se jede rychle...pro bezpeci je hlavni plynuly provoz...takze je lepsi kdyz vsichni v klidu jedou 70 po meste nez kdyz nekdo jede 40 a ostatni se hosnazi predjed aby jeli aspon tech 50

Odkaz ke komentáři
laseru je tu málo..většinou mají ramery a na ty je to perfektní....2kilaky dopředu to piští a nestalo se že by nejak selhal..mam ho rok a predtím sem měl valentine one a taky pohoda....

Hmmm...tak to máme rozdílny názory na věc...já mám v autě i Valentine One v a už hodně dlouho "nezapracoval".

Ukáže čas kdo z nás má pravdu :blink: P.S laser během půl roku čtyřikrát "zachranoval" a jistě asi víte že Valentine je na laser krátkej...nestači to zreagovat a když zreaguje tak už je řidič dávno změřený :huh:

Odkaz ke komentáři

Romane jelikož je VSemi z Kunovic, tak musím říct, že v UH a Kunovicích se měří jak o život jezdím tama 2x týdně a pořád tam někde měří a většinou mají klasický radary, ale na podporu Romana musím říct, že MP v Kunovicích požívá laser vždy sedí v bílé Feldě a z ní měří laserem, ale zase jsou označeni cedulama začátek a konec, takže no problém ...

Odkaz ke komentáři

tak tak.... měšťáci musí mit cedule a je pravda že měšťaci používají laser..i v brodě atd.....ale statní má vetšinou klasicky radar....valentine sem měl musim rict že beltronics je o třídu víš. Máš verzi pro čr?? pokud ne tak tam je obcas problem ale jinak myslim pracuje spolehlive.... ja sem spokojeny..a to tu jezdím docela hodně. vzdycky se ozval kdy měl....

Odkaz ke komentáři
tak tak.... měšťáci musí mit cedule a je pravda že měšťaci používají laser..i v brodě atd.....ale statní má vetšinou klasicky radar....valentine sem měl musim rict že beltronics je o třídu víš. Máš verzi pro čr?? pokud ne tak tam je obcas problem ale jinak myslim pracuje spolehlive.... ja sem spokojeny..a to tu jezdím docela hodně. vzdycky se ozval kdy měl....

Měl jsem ne zkoušení jak Valentine tak i Beltronic a já bych to řekl přesně opačně...Valentine je o třídu výš než Beltronic :blink:

Ted mám v autě V One včetně laser.rušiček :huh:

Odkaz ke komentáři

tak pán má i rušičku..hmmm..... :blink::huh: :huh: zavidím :o

http://www.antiradary.eu/cz/antiradary-pre...ics-rx-64-euro/ mám to teď asi 2 měsíce a mě osobně se zdá lepší než valentine one..ten sem měl víc než rok. Ono je to skoro nastejno, myslím že jsou to jediné dva co má vyznam si kupovat, jinak to nestojí za nic.... stojí to za ty peníze...jizda je o mooc klidnější.

Odkaz ke komentáři

no kdyby ses jim nezdál a našli ti ho tak to by byl pruser noo...ale tak jim se to zeměření laserem taky vždycky nepovede takže to nechají být tak a nezastaví tě... jako nebyt antiradaru tak snad nejezdím...nejhorší je když sem v garaži a mam ho doma a potřebuju někde nerychlo sletět...když jedu bez něho..je to hrozný pocit :blink: vystresovaný jedu 50 a čekám kdy mě lapnou :huh: jedu tak nějak sem sem zvyklí a podívám se na tachák a honem šlapu na brzdu páč su nervní že někde stojí....jak si na to človek jednou zvykne tak je to pak těžké bez toho :huh: nad tou rušičkou přemyšlím taky už delší dobu..kluci tady to mají a chvalí si to...

Odkaz ke komentáři

myslím kluky tady od nás z města :blink:

noo..tak zhruba jak to maká vím...ale nějak moc sem se o to nezajímal... když tě zaměří laserem tak jim to neukáže nic co vím...ale i když rušičku nemaš tak tě nezměří někdy na poprvé... jestli to tak je teda...

Jako je to dost pěněz a je to pevná sada..coz je problem..protože často střídám auta tak mám jen ted antiradar...ten si můžu tahat z auta do auta

Odkaz ke komentáři

Je to v podstatě dokud na Tebe "nezautočí" tou laserovou puškou pasivní záležitost.Jakmile to zaměří (95% zaměřuji mezi přední světla) tak se rušička "probudí" a začne vykonávat svou práci...jakmile proběhne zbrždění tak se jim ta rušička vypne a oni Tě mohou vesele změřit...někdy jim tu radost dopřeju někdy ne... :huh::blink: auto mi nemužou zabavit jelikož nejsem trestně stihaný a navic to nejsou rušičky ale "parkovací senzory"...

Už jsem o tom mluvil s právnikem...a mělo by to být v pohodě.

P.S s dopravákama jsem o tom taky mluvil a prej to neřeši...

Jinak jsem zjistil že laserová rušička je automaticky spojená s fotákem který dělá dost kvalitní fotečky...jednou jsem jim to vypnul hodně rychle a jelikož jsem zazmatkoval tak mě změřili... :o po 600 metrech jsem to otočil do protisměru jelikož o kousek dál to vybírali a za 3 měsice přišla"pozvánka na kávu"

´Když jsem viděl svou nafocenou Octávku z obou stran včetně SPZ neboli RZ tak jsem na to čuměl jako vrána na tvaroh... :huh:

Odkaz ke komentáři

je to dobrá věc....zatím mě ale musí stačit antiradar....jsem s ním max spokojený. Dá se říct že mě zachraňuje skoro denně... už jen ten pocit klidu je skvělý. Myslím že vymyšlení nějakych sklopnych,otočných značek je uplně zbytečné.... ta investice cca 10tis se rychle vrátí

Odkaz ke komentáři

když máš dva pruhy a nechápu proč tak se všichni tlačí do praveho...ve městě...tak si jedu uplne prazdnym levym treba 70-80...a nebo v noci...nikde ani noha.... bo jedes po obchvate a nekde je zpomaleni na 60 a v noci kdyz neni nikde ani noha tak projedu klasicky 90 a kdyby tam stali tak je to o 30km/h a je pruser..... takhle mas klid muzes v pohode jezdit.... ty dodrzujes rychlosti porad???? myslím že nikdo tady nejezdi uplne přesne podle pravidel....a kor dodrzovani rychlosti... napr na D1...v pomalem je to tankodrom..takže sup do leveho a 160 aby se na tebe nikdo nelepil....i kdyz bezne me predjiždi i tak :palec:

a v noci se běžně jezdi 120 i vic.....teda aspon tady kazdy tak jezdi..takhle mam aspon jistotu ze me nezmeri nez kdyz ty pojedes 120 a budez brzdit pred kazdym autem v protismeru ze strachu ze to su polisi

Odkaz ke komentáři

ano, ja dodrzuju rychlosti porad, asi te to zarazi :palec: jezdim totiz vetsinou v Rakousku, tam je mimo obec 100 km/h a bezne se jezdi tachometrovych 110 km/h. Jenze tam tech 100 jedou vsichni a ne jak u nas, ze se jede chvili 70, pak 80 a vsichni se musi najednou predjizdet, pak z toho vznikaji nehody. A s tou D1 nechapu, kde tech 160 porad berete ;) jel jsem tam pred Vanoci nekolikrat za sebou a ani jednou se mi nestalo, ze bych musel jet 160 km, na tachometru bylo 140-145 km/h a bohate to stacilo, jeli tak vetsinou vsichni. A kdyz nejeli, tak jsem se na kratkou chvili uhnul a pak se zase vratil. Moje osobni zkusenost a nestalo se mi to jen jednou

kdyz je nekde omezena rychlost na 80 km/h, tak vi proc a dava to smysl, proto tam vsichni 80 km/h jedou, nikdo nema potrebuje drzet porad 100 km/h. Proste tenhle nas narod je banda vocasu (mysleno o tech, kteri ho ridi a vymysleji kraviny)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

mas pravdu v tom ze jsou pak nehody....to ze nekdo jede 70 a druhy 120 s toho jsou problemy...kdyby vsichni plynule jeli tech 120 tak se nic nestane....je krasa kdyz jedu nekde a udělá se kolona nekolika aut kde vsichni jedou stejne plynule....i kdyz prekracuji povolene limity....a pak staci aby se ti tam pripletl nekdo kdo se coura 80 a je zle....

Odkaz ke komentáři

presne tak, to je nejvetsi zlo ;) kdyz to jede ve vlacku, tak se ani nepotrebujou lidi predjizdet, protoze by si nepomohli :palec:

taky nechapu omezeni na 70 km/h u nas na vestine mist, ale to me neopravnuje k tomu, abych to porusoval neustale ;) je treba jit jinym smerem, nez porusovat pravidla. Pak se neni cemu divit, ze to tady delaji vsichni a je tu hrozny bordel, ted nemyslim jen dopravu. Nezda se mi antiradar jako dobry reseni :( nevim... snad nekdo pochopi, co tim chci rict

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

to mě došlo taky...... ;)

ja proste když v tydnu jedu nekde v noci tak proste nedokazu jed 90....tak zbytecne kousek zpomalit na 60 a zas jed 90..... hodím si tak tech 120-130 a jedu si..... nekdy se na volne silnici projedu i rychlej ale to jen pokud je prazdno abych neohrozoval ostatni....taky nemam rad kdyz nekdo myskuje a ryskuje a ohrozuje ostatni...ale na volne silnici se proste projedu..a nemam zapotřebi dostavat pokuty bo prijit o papiry....tak proto antiradar

Odkaz ke komentáři
... myslím že nikdo tady nejezdi uplne přesne podle pravidel....a kor dodrzovani rychlosti...

... no já jezdil podle pravidel, a dodržoval rychlost celej rok, protože jsem měl už - 6 bodů za rychlost :palec: ;) ;) , teď už jsem se z toho dostal, ale na to dodržování rychlosti jsem si za ten rok celkem přivykl a rychlost překračuji jen v krajních mezích a tak už není třeba ani antiradar :(

.... ale jinak je to tady už trochu mimo téma ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...