Přejít na obsah

Raedon

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    114
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Raedon's Achievements

24

Popularita

  1. Raedon

    Blue RS

    Prodaval ale nikdo je nechtel tak jsem si je nakonec nechal. Jeden borec me ted o ne uhani ale asi si je necham. Chtel jsem bud Rotiform nebo Oz. Ale ty ceny jsou hrozny.
  2. Raedon

    Blue RS

    Ja jsem kupoval kola i s pneu od jednoho kluka. Ale ze zacatku me auto nedelalo nic. Pak zacali ty vibrace. Takze jsem to nejak neprikladal k pneu . No a nakonec to bylo pneumatikama. Byly tam Uniroyal Rainsport 3.
  3. Raedon

    Blue RS

    Nene zadne upravy na posilovaci. Poridil jsem volant z Octavie 4 RS a poridil jsem nove pneu Continental sportcontact 7. A vibrace jsou pryc. Vymenil jsem pul auta a nakonec to bylo pneumatikama.
  4. Raedon

    Blue RS

    Tak jsem tak nejak dodelal podvozek a myslim si ze to ma od seriove Octavie hodne daleko. Auto se krasne vodi presnost rizeni je uplne jinde. 1. Stavitelny podvozek Eibach pro street +horni ulozeni ttrs 2. Predni +zadni stabilizator Eibach 3. Predni +zadni tycky stabilizatoru Whitline 4. Predni brzdy Clubsport 5. Zadni brzdy ze Superba 3,2 6. Vzpera tlumicu
  5. Raedon

    Blue RS

    Dneska dosel zadni carbonovy difuzor. Jeste prisly zadni tycky stabilizatoru whitline. Tim bude podvozek hotovy. No a zacatek bretna objednavame k04.
  6. Raedon

    Blue RS

    Tak prvni clanek skladacky na prestavbu k turbu K04 je doma. Radeji jsem je vzal aby byl klid.
  7. Raedon

    Blue RS

    Dnes jsem objednal lepsi tycky stabilizatoru. Ty seriove nic nevydrzi. https://www.rsr-performance.cz/whiteline-stavitelne-tycky-predniho-stabilizatoru/A konecne jsem objednal i ty silnejsi ventilove pruziny https://www.autowerks.cz/cs/skoda/octavia-ii-1z-06-13/motor/hlava-valcu/supertech-tvrdsi-ventilove-pruzinky-s-titanovymi-sedly-2-0-tfsi-tsi-ea113-ea888-gen-1-2-3-mqb-evo-630.html
  8. Raedon

    Blue RS

    Tak uz mam taky poradne autoradio :-))
  9. Prodam polarfis Asvanced https://www.rsr-performance.cz/polarfis-advanced/ cena : 4000kc
  10. Raedon

    Blue RS

    Nejake male zmeny. Proc jsem nejdou nahravat fotky ….jen 374kb … Ted uz muzu nahrat fotku jen 69kb…co to je???????
×
×
  • Vytvořit...