Gongush Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 moja octava - foceno jen tak (zkoušel jsem půjčenou zrdcadlovku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Zdravím...chtělo by se o ní víc rozepsat......motor,výbava,úpravy atd..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 hned napravím motor: 1.9 TDi PD 96kW výbava: ambiente úpravy? zcela sériova (pokud teda nepočítám úpravu osvětlení interiéru) mám ji někdy od května moje první VW groupe stroj (předtím jen japan), tak sem měl z ní nejdřív obavy, ale mile mě překvapila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 to je docela stručnéé ambiente.....+něco z příplatkové výbavy? Nějaký Alu kolečka na léto? máš v plánu něco?nějaké úpravy? vidím že používáš vysílačku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 přiznám se, že nemám přehled co je základní výbava a co příplatková u mě najdete přední okna v el., zrdcadka v el.+ vyhřívání, central + vystřelovací klíče, climatronic, fce coming home, 2x vaky, ASR, MAXIDOT, odnímatelné tažné, rádio orig. symphony CD co bere mp3 (původní si vzal někdo bez dovolení předešlého majitele ) CB používám na CH10 vozidlo sem dostal na standartních alu discích, jen proběhla výměna pneu, takže nákup jiných mě sice láka ale to musí ještě chvíli počkat. původní majitel ty alu disky používal jako zimní, takže je na nich vidět že už mají něco za sebou tak se rozhoduju jestli se pustit do jejich čištění či jiné úpravy... zvažuji výměnu podsvícení celého interiéru, ale zatím si na to sám netroufám od koupi zatím měněn spínač brzdových světel a čidlo teploty, haléřové položky takže spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 no vidíš že to šlo akorad mám pocit že si tu povídáme samy dva...kde je zbytek ... halooo..klucííííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 tak ja sem rád že aspoň někdo se tu se mnou baví, když sem tu nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 ale jooo....to příjde...neboj. Pomluv jim ty jejich kočáry a oni příjdou sem na to tvé :palec: a budeš tu mít hned plno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Vítej, pěkná barva sem zvědavej na tvý budoucí úpravy jestli zustaneš při zemi a nebo se do to ho pustíš s vervou jako někteří tady na foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 ahojky tak vitaj . tak hlavně at autičkou slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 tyhle Octavky jsou nesmrtelny, kdyz se o ne clovek stara za to malo, co se vrazi do oprav, ti bude slouzit dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 tyhle Octavky jsou nesmrtelny, kdyz se o ne clovek stara za to malo, co se vrazi do oprav, ti bude slouzit dobre :) málo do oprav mega do úprav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 cermi: ani mi nemluv, ja se kvuli tomu nemuzu ani ucit :) porad premyslim, co vylepsit atd :) jsem hrozny pako :palec: jeste ze jsem student, kdybych si vydelaval nejak hodne penez, tak je budu stejne vrazet do auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 a až ji budeš chtít prodat tak se ti nevrátí ani koruna....a ještě ti budou remcat že ten RS nárazník tam je proto že si to střelil a dával si nový předek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 cermi: ani mi nemluv, ja se kvuli tomu nemuzu ani ucit :) porad premyslim, co vylepsit atd :) jsem hrozny pako :palec: jeste ze jsem student, kdybych si vydelaval nejak hodne penez, tak je budu stejne vrazet do auta :) paka jsem tu všichni :D já student nejsem ale mám tři malý brzdy :o tak to docela jde i když ted mě čekaj kola a podvozek takže to zas bude průvan v peněžence :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 VSemi: ja vim ja vim je v takovym stavu, ze se nebojim zadny kontroly, treba v origo servisu do 250tisic je servisni knizka atd ale na druhou stranu... nemackam bedny, nekourim, skoro nepiju... tak co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 ahoj,pěkný to máš a pěknou barvu tak at ti slouží co nejdíl a jsi spokojen.to ji máme stejně dlouho já ji mám taky od května 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 ale na druhou stranu... nemackam bedny, nekourim, skoro nepiju... tak co to máš pravdu a čím jiným si má člověk udělat radost než že si zase o trošku vylepší auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 VSemi: ja vim ja vim je v takovym stavu, ze se nebojim zadny kontroly, treba v origo servisu do 250tisic je servisni knizka atd ale na druhou stranu... nemackam bedny, nekourim, skoro nepiju... tak co já taky skoro nepiju :) VSemi: to je pravda že se ti to nikdy nevrátí ale o tom to není a jak řika Houmík: lepší jak mačkáni daytony a sněhový večírky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 sněhový večírky?? :) :) :) sněhu je teď dost..jdes udělat večírek? :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 kdyz uz, tak radsi houbovy :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 sněhový večírky?? :) :) :) sněhu je teď dost..jdes udělat večírek? :D :o no víš co tim myslim :) jinak nějakej snow večírek někde na letišti by byla paráda ale s tim mym předohrabem to neni ono zlatá stodváca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 jasně že vím..... na letisku sem byl už několik dni po sobě(mám ho hned za barákem)...už mě to aj přestává bavit se pořád vrtět... :) hlavně ty víry v nadrži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Zdravim 96tkare :)je nas tady strasne malo :)myslim ze jsi teprve druhy :)tak at slouzi vozidlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Pekna octa...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 vítej mezi námi, pěkná octa a i výbava není k zahození.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Tož vitej... ;-) Hoblik: No ještě jetu jeden klučina od Letů... ale nevím už jakej má nick... Stál vedle mě na srazu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 to máš pravdu a čím jiným si má člověk udělat radost než že si zase o trošku vylepší auto nj, někdo je na holky, jiný chodí na ryby a my mame vuzky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 jinak díky všem za uvítání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ja nevim jak vy, kluci... ale ja jsem taky na holky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.