Dyno_CZ Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Zdravím, chci si zabudovat do auta přepínač a nedaří se mi sehnat náhradní záslepku (viz foto). Můžete někdo poradit kde by se dala sehnat nebo jaké má číslo dle Škody? Je to pro Octavia II před faceliftem. Díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 sehant si etku? Jinak čísla dílů bývají přímo na plastu, takže stačí vyloupnout a mohlo by tam být, záleží na velikosti. 1Z0 858 179 B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 1Z0858179B 3X1 karlos byl rychlejsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dyno_CZ Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Super díky moc, chci do toho zabudovat kolébkový přepínač pro spínání kamery v autě, a chci náhradní abych to popřípadě potřeby mohl vrátit do původního stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 A to chceš jako proč? Abys jí zapínal až po nastartování? Stačí dát na spínaných 12V. Nebo nějaký jiný důvod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dyno_CZ Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Přesně tak, chci aby nebyla napájená pořád, ale zároveň abych měl možnost ji odpojit od napájení kdy já chci. Původně jsem ji chtěl připojit třeba k autorádiu (Stream bez mp3). Ale nakonec asi vyhraje ten spínač. Nebo je někde lépe přístupný kabel se spínanými 12V? Abych nemusel rozebrat celou palubku? Nechám si poradit a nebráním se snad žádnému řešení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Na konektoru radia je spinane ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.