Kocina Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Zdravím, prosím Vás dávali ste niekto aftermarket rádio do Octavia 2 cez redukciu ISO tak aby podporovala canbus? Uvažujem nad kúpou tejto redukcie: http://www.ahifi.cz/iso-konektor-can-bus-seat-skoda-volkswagen.html#popis-produktuIde mi o to aby nové radio od Alpine malo zachované komfortné ovládanie ako ako predchádzajúce origo rádio Škoda Melody. Za každú radu ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Září 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2015 Nikto nič takže som to objednal, už je to zapojené v aute a funguje ako má, ovládanie rádia zapnutie vypnutie ešte treba dopojiť ovládanie podsvitu a mute od hf sady na canbus prevodník a bude to komplet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beny94 Odesláno Červen 27, 2017 Sdílet Odesláno Červen 27, 2017 Nikto nič takže som to objednal, už je to zapojené v aute a funguje ako má, ovládanie rádia zapnutie vypnutie ešte treba dopojiť ovládanie podsvitu a mute od hf sady na canbus prevodník a bude to komplet. Ahoj mám octu pár měsíců a mám tam klasické stream rádio + mám zadní parkovací senzory ale když koupím nějaké 1dinové rádio (vím budu muset koupit jinej rámeček) třeba alpine nebo pioneer to je fuk tak když koupím tuhle redukci co jsi zde postnul tak mi ty zadní senzory budou pípat ? :-) Díky předem Odesláno z mého SM-J500FN pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.