denis 18 Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 ahoj mám problém zapojoval jsem hudbu a chtěl jsem dát spínací kabel na žárovku du kufru a když jsem tu žárovku vytáhl tak v tom zajiskřilo a přestalo to svítit a nesvítí ani druhá strana tak nevím co dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 do této sekce to absolutně nepatří... zkontroluj si pojistku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Nevim jak někdo nedokáže pochopit do jaké sekce má zařadit svůj dotaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Každej nemá hned přehled a kor když je tu poprvé, je to jeho první post. Já zase nechápu že uživatel s 92 příspěvky nedokáže kliknout na vykřičník a upozrnit na to moda kterej to dá do cajku a radši dělá z nováčka blba s příspěvkem v kterým není nic jiného než plevel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
denis 18 Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Se omlouvám že jsem to napsal sem ale nevěděl jsem jak to tu funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Tak já se tedy "omlouvám", že jsem si dovolil něco napsat, ale pokud tohle vidíte i na jiných forech v hojným počtu, tak si musíte myslet, že ty lidi prostě trollí. Tohle asi nebyl ten případ a jenom jsem se unáhlil. Nicméně, pokud dokázal najít tuhle sekci, určitě by našel i sekci, kam to patří. Tohle se nedá okecat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
denis 18 Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 To né to máš pravdu já jsem to psal na rychlo tak jsem ani moc nekoukal kam co píšu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Tak nabuduce sa rozhliadni, pred tym ako nieco napises ;) Tu poistku si pozeral? Osvetlenie v interieri ide? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Presunuto s ponechanym odkazem... pls davej si na to pozor a precti si pravidla tohoto fora. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.