Guest TOM88 Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Zdravím,mám Stream,kterej nepodporuje mp3,nemá aux,tak jsem koupil usb adapter zapojil na místo cd měniče.Radio načte složky,přehraje jeden track a hotovo,přestane komunikovat s flashkou, na displeji se čas počítá dál ,přepnu na další track zase ho v pohodě přehraje a zase ticho a čas běží dál.Prostě každej track musím přepnout ručně.Flashky co jsem používal měly 1GB a 2GB.Prosím poraďte mi někdo co s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Zdravím , máš správně pojmenované skladby podle manuálu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest TOM88 Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Zdravím , máš správně pojmenované skladby podle manuálu? Čau,správně pojmenované mám složky,o skladbách v manuálu nic není.Poradíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Jednotlivé skladby nesmíš mít s názvem ale s číselným označením. Např. Nesmíš mít Genesis .... , ale musíš mít 1 Nikdy nesmí být uvedený název skladby ,ale pouze číslo od 1 do 99. Doufám ,že ti to pomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 No to teda nevim, me to fungovalo normalne i s pojmenovanyma skladbama. Jen musi byt flashka naformatovana na FAT32 a slozky CD01-06 a tam v kazde 99 songu. A myslim, ze bitrate skladby max 320kbps . Mel jsem pristroj od xcarlink.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Když jsem tam měl názvy skladeb , tak šla vždy první skladba dokola . Když jsem to přejmenoval na 1,2,3,atd. tak fungovalo jak mělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Když jsem tam měl názvy skladeb , tak šla vždy první skladba dokola . Když jsem to přejmenoval na 1,2,3,atd. tak fungovalo jak mělo. Mel si ten changer ze Stualarm? nebo Xcarlink? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Já mám Stualarm. viz můj Scout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Kluci lehce to oživím, jak funguje ten Xcarlink? Konkrétně toto: http://www.mp3auto.cz/skoda/126-adapter-us...utoradio-skoda/ sháním něco do golfíka, tak si říkám, že by to mohlo být podobný. Co kvalita zvuku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.