MartinezMF Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ahoj, chci se zeptat jestli někdo měl stejný problém po spuštění navigace, která mu ukazovala jen německo. Navigace běží a když spusím cestu do ČR tak funguje ale nemohu najít aktuální polohu v ČR. Nechá se nějak předělat na české mapy?? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ja měl podobný problem. Aktuální polohu mi taky nedokázalo najít a při zadání trasy me to vždy napsalo "navigování není možné" musel jsem přehrát firmware a pak to šlo. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinezMF Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 A nevis jak se to dela? Nebo jestli si to delal nekde podle navodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Nejlepší je mrknout na konkurenční forum tam jsou návody a odkazy na stažení SW. Buď ale opatrný pokud se nepodaří přehrát sw někdy se tím může i navi znicit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinezMF Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 A Tobe se to povedlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Jo povedlo. Delal jsem i odblok obrazu za jízdy a přizpůsobení na mf volant atd. Firmware mam stažený na cd a i nový mapy. Odkud jsi? Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinezMF Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Velvary. Kousek od mesta Kladno. Ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Ja jsem úplně z opačné strany od Olomouce. To máš blíž k Rolbarovi, kterej je z Prahy. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinezMF Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Ja bohuzel zadnyho Rolbara neznam... a kdyz mas ten firmware a mapy na cd. To se uz jen instaluje? Nebo se v tom jeste musi clovek vyznat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 (upraveno) Rolbař je člen oc klubu tady máš webovky www.cardiagnostik.cz. nejlepší když se v tom vyznáš, protože na všechny sw funguji na konkrétní typ navi. Toho Rolbaře ti doporučuji tj. Machr. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 2, 2016 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinezMF Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Ok. Zkusim mu napsat. Diky za doporuceni! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.