nickis83 Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Zdravím, zakoupil jsem starší Columbus na Superb II Facelift - po nainstalování mi bohužel nejde v menu čeština - jen němčina. Ve škodovce mi řekli, že i když v nabídce jazyků čeština je, tak ani s DVD nelze nastavit. Můžete mi poradit co s tím? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Dej tam DVD s mapy a musí jít změnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobko Odesláno Leden 14, 2017 Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 Čaute, ked už sa tu rieši superb-colmbus mám otázočku dúfam že to zakladatela témy nenahnevá, neviete niekto hodit link na výmenu amundsena za columbus? nikde som nič také nenašiel ani OII ani SII .... bol by som vám vdačný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 14, 2017 Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 Co by jsi chtěl za link?Vezmeš,přehodíš,nakóduješ a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobko Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 tak potom paráda čakal som že bude treba niečo viac :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.