Guest premik22 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 100% sériová kromě zatmavených skel, Od novoty ze škodovky se všemi doplňky Milotec (karbonové kryty zrcátek,kryty pod klikami dveří,víko nádrže, mračítka světel vpředu i v zadu) Ogigoš malý spojler na kufru a nedává se stěrač. Šlape jak hodinky musím zaklepat ťuk ťuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 vítej mezi námi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 taky tě vítám a máš ji pěknou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak se mi zdá že ji máš stejnou jako já. Barva určitě a paket pro horší cesty asi taky že (zvýšený podvozek)? Je to věcička k nezaplacení. Takže vítej tady ,hodně šťstných kilometrů a ať Ti dobře slouží. :P Jinak hoď ještě fotky introše a trochu se rozepiš o autě, výbavě, plánech do budoucna atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Ahoj viitam te tu, muzu se zeptat? Ta hrana kufru je od milotecu? Prijde mi ten tvar dost divnej.. a ja si to prave chtel koupit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Též tě tu vítám a měl bych taky malou prosbičku... Zajímalo by mě víc info či detailnějších fotek toho prodloužení střechy... Většinou jsem na netu našel samý hnusy,ale tohle se mě líbí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest premik22 Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 To malý křidýlko na kufru dává škodovka přímo, jeto i trochu estetická věc ale hlavně nejde bordel na zadní sklo takže už je pak zbytečný i stěrač.... Křídlo na střeše je taky dávané v servisu škoda, cele auto tam bylo od novoty trochu poladělé...ale nemám potuchy jestli je to milotec, počítám že jo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 tobe sel bordel na zadni sklo? :P z ceho? Jezdim s kratkou Octavii uz 3 roky a tohle jsem teda nezaregistroval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Taky te vitam...... a mas peknu octu.... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 To malý křidýlko na kufru dává škodovka přímo, jeto i trochu estetická věc ale hlavně nejde bordel na zadní sklo takže už je pak zbytečný i stěrač....Křídlo na střeše je taky dávané v servisu škoda, cele auto tam bylo od novoty trochu poladělé...ale nemám potuchy jestli je to milotec, počítám že jo.... Tak to neviim, tomu nejak neveriim.. ale na milotec to nevypada, ta hrana kufru ma z boku malinko jiny tvar viz tady: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Toz vitej :)Pekne autko, ja sice slintam jako vzdycky po 4x4 :)ale i tak dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.