trsoft Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Ahoj, snažil jsem se najít něco co by mi pomohlo, ale nenašel. Řešil někdo z Vás (do)montáž denního svícení na O2 FL Scout tak, aby zůstaly původní mlhovky a denní svícení bylo ovládáno krze BCM - čili ne přes nějakou automatiku u dodělávaných světel, logicky když to to auto umí, proč by tam měla být nějaká další krabička. Díky za jakékoliv postrčení :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trsoft Odesláno Prosinec 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2017 Pro budouci - na BCM jde o piny 48 (+leve svetlo) a 49 (+prave svetlo) hnedeho konektoru (T52ac). - kodovani BCM: - - byte 11, shodit bit 2 - toto nevim jiste jestli melo vliv, ale menil jsem - - byte 15, nastavit bit 6 "Denni svetla pres oddelena svetla aktivni" - pres VCP a VAGHelper jsem jeste musel menit konfiguraci svetel v EEPROM - - vystupy C48, C49 nastavit jako daytime running lights - - protoze jsem daval LED svetla, tak jsem u nich vypinal diagnostiku praskle zarovky (cold+warm) Tak snad to nekomu pomuze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Malce Odesláno Říjen 14, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 Ahoj, prosim jake svetla led jsi pouzil pro denni svicení? Chtel bych zachovat mlhovky...a jeste tedy dokodovat to tedy jen vagem nejde? Pises neco v eepromu a tam se vagem asi nedostanes ze. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.