ERemac Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Dobrý den, prosím vás je někdo z Prahy či okolí ochoten poskytnout navigační DVD pro instalaci map do Columbuse? Byl mi z auta odcizen a po měsíčním handrkování s pojišťovnou mi konečně ve škodovce byl nainstalován nový kus, ale bohužel bez map, prý to není součástí :-(. Najde se někdo, kdo mi za nějakou kačku helpne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 RNS510/Columbus měl vždy z výroby mapy, to bych normálně reklamoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ERemac Odesláno Září 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Ok, pokusím se to reklamovat. Panáček ve škodě mi tvrdí že mapy nejsou součástí, ale tomu já odmítám věřit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 (upraveno) nic nevyreklamuješ, jelikož je to nejspíš dobře, podle VIN byl objednán ten samý/vynáhradovaný díl, který podle čísla dílu mapy neobsahuje, jsou určitá provedení, která v sobě mají již navigační data z výroby nahraná, např 680K 680L..... nové OII v sobě navigační data neměly, nahrával je až prodejce z DVD, změna nastala až koncem výroby od MR12 Upraveno Září 13, 2017 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ERemac Odesláno Září 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Ano máš pravdu, ale přeci pokud mi byl ukraden a já řádně platím pojistku, tak přece mi ty mapy musí pojišťovna proplatit. A to už je zase chyba technika ve Škodovce, protože on to tam měl napsat. Pořád jen opakuje že to pojišťovna neproplácí, ale já chci prostě auto ve stejném stavu, jako bylo před krádeží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 17, 2017 Sdílet Odesláno Září 17, 2017 (upraveno) aby pojišťovna zaplatila, tak originální navigační dvd musí být v dvd mechanice, tzn odcizeno s navigací, pokud to tak skutečně bylo, musíš dodatečně nahlásit i odcizení této věci, ale vzhledem k tomu, že dvd lze stáhnout na netu bych to neřešil a někde sehnal Upraveno Září 17, 2017 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.