Hoummi Odesláno Červenec 22, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2018 Zdravím, včera jsem odpojil baterku, měl rozebranou středovou konzoli, abych si mohl má rádio připojit zesilovač co mám v kufru, přes střed jsem natahnul kabely, napájecí kabel protáhl přes gumu pod volantem okolo baterky k pojistkové skříňce, je tam zatím jen chycený. Po složení a zapojení baterky nejde veškerá elektrika ve všech dveřích, maxidot nereaguje na dveře, kromě kufrových (ty jediné se zamknou přes dálkáč), přední ukazuje otevřené. Kde by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dm Odesláno Říjen 30, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2019 Dobrý den. Mám podobný problém, měnil jsem patici v předním levém světle a podařilo se mi u toho vybít baterku, dal jsem tam novou (už měla něco za sebou) ale po zapojení mi nefungují pravé přední dveře, ostatní se zamknou ale pravé ne, nesvítí ani blinkr v zrcátku ani červené světlo otevřených dveří a na maxidotu to také neukazuje otevřené dveře. Poradí někdo co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.