DaweN Odesláno Prosinec 22, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2018 Zdravim, co se týče techniky jsem úplná zelenáč, tak prosím omluvte možné moje bludy. Mám Octavii 2 r.v. 2007 1,9 TDi. Předchozí majitel vozu vyměnil originální radio za 1Din radio JVC. Já toto rádio vyměnil za čínské rádio Isudar MNS710 (viz. foto), ovšem máms tím několik problému, špatně mi reaguje na otočeni/vytažení klíčku ze zapalování, špatně se mi zapínáúvypíná osvětlení radia, otec ve své Octavii 2 FL má vše ok. Někdo mi psal, že chyba je v CANu, ale díky mým skoro nulovým zkušenostem, ikdyž vím na co CAN je, nevím co a za co bych měl v autě nechat vyměnit. Byl bych moc rád za jakékoliv rady, děkuji moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Leden 21, 2019 Sdílet Odesláno Leden 21, 2019 Zkusit v nastavení radia změnit typ vozu ještě, také máš odpojeny červeny a myslím oranžový kabel nebo spojeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vynetou Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 stačí přehrát gatteway 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.