Kimitech Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Nepsal jsem nepřehřál,ale nepřihřál(IC)... jednoduše řečeno,určitě to nebude na škodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Tak si musím přihřát polívčičku a říct,že to dodatečné odvětrání IC v podběhu přecjen nějký efekt mít bude,protože dnes-30 stupínků Celsia a auto jede téměř jako by tam šel chladný vzduch,kdy jsou okolní teploty třeba 15stupňů. :-) Nojo,teď by to ještě chtělo naplnit klimu ,ať se taky nemusím potit v takových vedrech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Tak v pátek se chipovalo, je to teď luxusní svezeníčko, co vám budu povídat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 kde si to chipoval? šel jen soft nebo i něco jiného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Je to čistě soft , více jsem nechtěl laborovat už z hlediska životnosti spojky. A dělal mi to p. Uhlík z Bojkovic . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Tak dneska jsme si společně s Oktou udělaly radost novýma pedálama alá RS K řadičce ze stejné řady se to hodí,už zbývá jen nechat potáhnout ten nehezký volant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Pěkné parametry motůrku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.