Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 priiiity fejs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 ten interiér je fresh to se mi líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 a paka z S2 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Ty cerne leskle ramecky se mi libi, ale ty zlute uz ne :D Zase se mi ale libi zluta nit v calouneni Jinak krome tmavych prednich svetel nic noveho teda Predstavuji jiz predstavene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 2 Kully: ja by som hned vsetky tie zeleno-zlte doplnky (interier aj exterier) vymenil za leskle cierne a som SPOKOJNY Neviete niekto ake velke maju disky? Myslim si, ze Octa ma 19" a Fabia 18"... Ale cital som, ze vraj aj FRS mala 19"... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Ten predni spojler je porad stejny nebo toto je novy typ ? Tenhle vypada, ze jde do spicky a ty predchozi byly takove kulate se mi zda ... EDIT: Tak Kopacek ma jiny spojler a ten se mi nelibi. Da se nekde sehnat ten z RS+ ? Kopacek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 jj, Kopacek ma taky s vybratim v strede (pod chladicom)... Ten Skoda este nie je na predaj (aj ked ho reklamuju uz na 3. Octavii RS+). BTW: po tom, co sa mi prave zacalo robit s difuzorom, ziskavam lahku nedoveru k takymto lepenym veciam... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Zalezi na montazi. Neco podobneho jsme montovali na A6 - doplnek od firmy ABT. Je to prisroubovane k podbehum a zespod k narazniku a jeste prilepene. V zime s tim muzes klidne shrnovat snih a nic se nedeje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 tak moj difuzor je priskrutkovany myslim ze 6 skrutkami a prilepeny lepidlom na celne skla, ale teraz som si vsimol, ze jeho horna hrana uz nie je tesne na narazniku, ale je tam asi 1mm spara :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 jady je jedna fotka z OII vlakna tusim od wrrcka, tohle uz je lepsitak to je kua mnohem lepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 O tvem difuzoru jsem cetl, nejspis to spatne nalepili a jeste k tomu jinym lepidlem. Blbe je, ze dokud to v idealnim pripade neupadne samo neni zadne jednoduche reseni. Jinak se divam, ze udelali tuning na ploutvicce a zkratili prut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Já myslím, že to nebude trvat dlouho a ty světla sem někdo dotlačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Fabia vyzerá v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Ty cerne leskle ramecky se mi libi, ale ty zlute uz ne To žluté je super oživení v interiéru ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.