diskiko Odesláno Prosinec 6, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2021 Zdravím, ako v názve, občas tachometer ostane stále na nule. Ručička paliva rovnako. Už mám podozrenie že pre tachometer to môže byť snímač rýchlosti, ale istý nie som. Údaje auta: Octavia I A4 Tour, 2007, 1.9 TDI (81 kW) Vopred ďakujem za odpovede 🙂 Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Prosinec 6, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2021 Mě se to také stává, jen s tím rozdílem že padá ručička teploměru. Tachometr a palivoměr OK. Bylo mě řečeno že jsou tři možnosti ... čidlo ... kabeláž ... trafo které je u těchto přístrojů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
diskiko Odesláno Prosinec 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2021 Hmmmmm, rozmýšlam že by som sa pozrel na snímač rýchlosti. Viete niekto kde sa nachádza? Hľadal som ho vo workshop manuáloch ale bezúspešne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Prosinec 6, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2021 Pokusím se zítra poslat Dílenskou příručku. Dejte mi e-mail. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
diskiko Odesláno Prosinec 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2021 (upraveno) před 13 hodinami, Jojin napsal: Pokusím se zítra poslat Dílenskou příručku. Dejte mi e-mail. Ok, vopred ďakujem. Upraveno Prosinec 7, 2021 uživatelem diskiko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Prosinec 7, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2021 Odesláno na Váš e-mail. Snad Vám to bude k užitku. PH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 7, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2021 často bývá i poškozená kabeláž k čidlu, hlavně od větvení pod baterkou kolem držáku převodovky - proměřit 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.