Přejít na obsah

Petmen tuning by L&K

Doporučené příspěvky

jo tak to chapu

tak trosku jsem se rozhodl predelat spodni cast meho vozu (podvozek atak...)

225/40 18 sundam ze zadni osy a dam to same co mam na predku. dneska jsem je obednal. 205/45 18 Goodyear eagle NCT 5 (ramflety) :palec:

dal budou na rade podlozky. jelikos maji zbytecnou tlousku 25mm tak je utocim na 20mm a tim padem vice utopim obe napravi dovnitr a nebude mi nic branit to poradne slozit. az to vse vyladim obedna se sroubak a pekne auticko pujde k zemi :shock: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři
jo tak to chapu

tak trosku jsem se rozhodl predelat spodni cast meho vozu (podvozek atak...)

225/40 18 sundam ze zadni osy a dam to same co mam na predku. dneska jsem je obednal. 205/45 18 Goodyear eagle NCT 5 (ramflety) :)

dal budou na rade podlozky. jelikos maji zbytecnou tlousku 25mm tak je utocim na 20mm a tim padem vice utopim obe napravi dovnitr a nebude mi nic branit to poradne slozit. az to vse vyladim obedna se sroubak a pekne auticko pujde k zemi :shock: :palec: :palec:

Jo s 205kama to bude moc hezky! :lool: I ja mam 205ky na 17" bohuzel jen na 7,5".. ale mel jsem je nasazeny na 8,5" a vypadalo to asi takhle: :D

post-614-1277812069_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kvalita foto nic moc.Az se koupi sroubak a utoci podlozky tak pujde jeste niz

:wink::wink:30062010307.th.jpg

momentalne niz nemuzu jelikos mam pevny podvozek.musim koupit stavitelny podvozek. kdyby mel nekdo zajem o ten muj stary bude k mani. je to Supersport.predni tlumice kompletni a zadni jen pruziny. necham to za 1500. zadni tlumice muzete nechat origo.

Odkaz ke komentáři

prave ze JOM je tvrdej.

hele ono si nevyberes vse vyjizdi ze stejne fabriky. a kazdy rika neco jineho. nekdo ze je jon na ho... a nekdo ho chvali.

ja mel uz na autech ruzne podvozky a vim ze V.maxx je slusnej neni to uplna pecka ale vydrzi 70tis km bezpecne na max slozeni

ja ale jsem se rozhodl ze si koupim KW,H&R,Weitec

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...