Prchy Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Zdravím vás pánové, Tak sem se dnes konečně dokopal a přidám sem svou lásku. Popis: Octavia Tour Trumf Combi R.V.2010 Motor 1,9TDi Červená Corrida Výbava: Sériovka s pár drobnostma 2xel. okna 2x bag Zrcátka v eletrice Man. klima Loketní opěrka v předu Zámek zpátečky atd. Obutí: Léto-Rial Como 7x16 a pneu Dunlop SP Sport Maxx 205x55 Zima-Plechy 15 s pneu Sportiva 195x65 Snad se bude líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 (upraveno) Tak tě tu vítám pane :) pěkná oktule hezká barvička a moc pěkná kolečka a hlavně........je to kombík :) tak ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km. ps: písn jaké plánuješ úpravy,nebo zůstane jak je? Upraveno Červenec 9, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Vítej zde na fóru. Moc pěkný novotou vonící kombíček! Tak ať dobře slouží! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 No úpravy nějak neplánuju, možná časem xenony a rs nárazník. Tolik k exterieru a ve vnitř bych htěl maxidot. Nejsem na to abych se honil za úpravama. Mě se Auto líbí takle jak je. Kdo ví možná časem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 No úpravy nějak neplánuju, možná časem xenony a rs nárazník. Tolik k exterieru a ve vnitř bych htěl maxidot. Nejsem na to abych se honil za úpravama. Mě se Auto líbí takle jak je. Kdo ví možná časem. Taka ať ti tvé odhodláni vydrží. :( Taky jsem chtěl neupravovat,ale jednou něco uděláš a už se vezeš Tak ať se daří kolego :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 No uvidíme jak dlouho to vydrží. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.