Přejít na obsah

Peeťanova koktávka

Guest Peetan

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny vespolek.

Před měsícem jsem si pořídil "nové" auto a zrovna oktávku.

Vybíral jsem mezi passat B5, A6 a octavia. Nakonec jsem byl skromnej a zatím nelituju.

Moje podmínka byla TDI a hlavně 4x4. Dodneška jsem jezdil se subaru outback a libero. U oktávky je to sice ubohý 4x4, ale lepší jak kolenem do kulí.

Měnil jsem hlavně kvůli spotřebě. Teď jezdím s motorem 66kw delší trasy za 5 a kombinovanou svižnější jízdou(párkrát s podvalem) za 6,2l.

Zatím jsem spokojenej, ikdyž mám uplně sociální verzi výbavy. okna v klice, bez klimy atd. Zato podvozek je celekm našláplej. 4x4, ESP atd.

Proč sem píšu. Mám problém s tažným. Mám psáno jen 1200kg a potřebuju a vím že jde 1500Kg. Nemám to TZ kde jde jen 1200, nýbrž stejné jak kamarád a ten má 1500. Občas vozím koně nebo auto tak bych rád víc aby to bylo aspoň trošku blíž předpisům.

neví někdo proč mám jen 1200 a jak to změnit na 1500?

časem dám víc info a foto.

Odkaz ke komentáři

Tak to bych vážně nerad. Ale to snad muselo být načnutý ne, jinak si to moc nedovedu představit. Ale je fakt, že to auto mám chvíli a moc neznám.

Teď na tyhle věci dojednávám A4 quattro. To bude asi dělník a hlavně má 1700 na tažný. Je to 2,8i 195hp, tak ten si s tím počítám poradí líp. Bude za slušnou cenu, takže když něco odejde, tak to neva. Svezu se s stím, něco potahám a pak se uvidí. Je možná s tím jezdit kombinovanou za 8l?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...