Guest Peetan Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Zdravím všechny vespolek. Před měsícem jsem si pořídil "nové" auto a zrovna oktávku. Vybíral jsem mezi passat B5, A6 a octavia. Nakonec jsem byl skromnej a zatím nelituju. Moje podmínka byla TDI a hlavně 4x4. Dodneška jsem jezdil se subaru outback a libero. U oktávky je to sice ubohý 4x4, ale lepší jak kolenem do kulí. Měnil jsem hlavně kvůli spotřebě. Teď jezdím s motorem 66kw delší trasy za 5 a kombinovanou svižnější jízdou(párkrát s podvalem) za 6,2l. Zatím jsem spokojenej, ikdyž mám uplně sociální verzi výbavy. okna v klice, bez klimy atd. Zato podvozek je celekm našláplej. 4x4, ESP atd. Proč sem píšu. Mám problém s tažným. Mám psáno jen 1200kg a potřebuju a vím že jde 1500Kg. Nemám to TZ kde jde jen 1200, nýbrž stejné jak kamarád a ten má 1500. Občas vozím koně nebo auto tak bych rád víc aby to bylo aspoň trošku blíž předpisům. neví někdo proč mám jen 1200 a jak to změnit na 1500? časem dám víc info a foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Čau, šikovnej motor :) s tim TP nevim. Kdyby bylo zle a nikdo nevěděl tak koukni na stare forum. A taky si tenhle dotaz napiš do přislušne sekce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Taky jsem za oktavkou obcas tahal kone, a pak najednou krup a prevodovka v riti. Tak opatrne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Peetan Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Octaviusi, jak jsi to pořídil? Něco se tam vysypalo uvnitř? Nemusím mít strach, můj drobeček(900kg) by mě kdyžtak domů dotáhnul... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 No utrhaly se zuby na diferaku, tak sem poridil rovnou celou zanovni prevodovku. Plus samozrejme v p.ci zadni tlumice a silentbloky na naprave. Uz bych do toho znova nesel. Tak at se ti nestane to co me... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Peetan Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak to bych vážně nerad. Ale to snad muselo být načnutý ne, jinak si to moc nedovedu představit. Ale je fakt, že to auto mám chvíli a moc neznám. Teď na tyhle věci dojednávám A4 quattro. To bude asi dělník a hlavně má 1700 na tažný. Je to 2,8i 195hp, tak ten si s tím počítám poradí líp. Bude za slušnou cenu, takže když něco odejde, tak to neva. Svezu se s stím, něco potahám a pak se uvidí. Je možná s tím jezdit kombinovanou za 8l? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.