Buda Shadow Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 Zdravím. Chci se zeptat, kterou by jste mi doporučili firmu na upravu softwaru. Motor mám 1,9 Tdi 66 Kw AGR V aute již byl CHIP, poté jsem koupil trysky Sprint 764, ale chtěl bych doladit hodnoty k tryskam, či lépe ješte si pohrát s motorem, samozdřejmě s ohledem na výdrž motoru. Nejlépe západní čechy. 4ím blíže tím lépe. Mnoho z vás má upravený soft, tak prosím o doporučení. Mockrát děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 www.dieselpower.cz - sídlí v Praze a jsou to opravdu profíci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 Dieselpower a pokud mi něco neuniklo,tak jsou i v Chomutově. Doporučuji z vlastní zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 jj, máš recht, jsou i v Chomutově :D ale hlavní sídlo teď mají v Praze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 Super diky moc, jeste jsem Premyslel o TDI FUN, ale je to moc daleko. A nevite na kolik tak vyjde doladeni ridici jednotky v Dieselpoweru? Co jsem pochopil ze stranek, tak by to melo vyjit tak neco kolem 10 000? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 Tak to ti nepovím,dělal jsem u nich větší úpravu.Turbo,výfuk,a ještě nějaké drobnosti,jsem si vezl svoje,Reesha dodal trysky,soft,podtlaky,Allard Power Pipe Kit a pár drobností.Cenu za samotný chip už nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 jj, počítej kolem těch 8-10t :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.