Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 co rikate na takoveto znaky kebych dal na auto? ;) Ty si vykradac hrobu normalne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ty si vykradac hrobu normalne ;) :) proooc? :) nerikaj ze ty si ich chcel :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ja jsem se uspesne zbavil znaku, takze zpatky je davat nebudu :)ale jeden clen s OCT II si je zrovna vyrobil a cerstve dal na auto :)vypadaji fakt krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ja jsem se uspesne zbavil znaku, takze zpatky je davat nebudu :)ale jeden clen s OCT II si je zrovna vyrobil a cerstve dal na auto :)vypadaji fakt krasne no sak prave ze sem videl ze zadne nemas reku zas by sesd vracal k znaku mi neslo do hlavy joo?? a ktery?? zebych to kouknuul.. u nas to ma jeden na Fabke a tez krasnee moc :)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 MAJO K ČERNÉ BARVĚ AUTA SE TY ZNAKY BUDOU MOC HODIT DEJ JE TAM ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Tie znaky ukážu dobre... Tu sú tie na OII, sú trošku iné... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 nooo tyy jo normalne mna to navnadilo ze to skusim sam take 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 mracitka uz su na aute tu jsou foto... lista pujde az s vanocnim dareckem pro octu nad zadni okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Super práce pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Krása... Mohol si zavolať že to ideš lepiť, mohol si prelepiť aj mne to pravé.. už len čakám kedy mi odpadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 no kuwa, vy ale jedete, chlapi budu si taky muset neco vymyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 chlape, můžeš sem poslat link na mračítka, kde si je koupil? krásně sedí a vypadají celkově fajnovo! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 mracitka uz su na aute :) tu jsou foto... lista pujde az s vanocnim dareckem pro octu nad zadni okno :( no paráda zlato :) vypadá to moc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 chlape, můžeš sem poslat link na mračítka, kde si je koupil? krásně sedí a vypadají celkově fajnovo! :) mrkni sem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Lubo: ja sem to tam lepil 3M foliu co uz na mracitkach byla nalepena ze spodu :) inac bych ti urcite napisal kebych to daval sekundakem :) Mišel: tu mas link kdew sem ich koupil http://aukro.cz/item1327634793_mracitka_na...ig.html#gallery Jinak diky ze sa lubiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Ja ich mám na obojstránke, ale nie 3M.. tam bude asi ten problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 já měl mračítka na uni silikonu a drželo to super! hlavně to pak šlo krásně sloupnout dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Lubo to bude asi ten problem :) musis kupit nekde v papirnictve 3M foliu Ono aj mne to ide dole krasne ale drzi to tam jak hovado a to je dobre :) dole to pujde az prdne nejaka žarovna ve svetlach... dufam ze sem si to ted neprivolal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Čéče jaá je dal na 3M a frnk jsou v pr**li,tak jsem je dal na silikon a nemám problém! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 mracitka uz su na aute :) tu jsou foto... lista pujde az s vanocnim dareckem pro octu nad zadni okno :D MAJO ŽE BY TI JEŽÍŠEK DONESL POD STROMEK RS KŘÍDLO ??? :( :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Lubo: ja sem to tam lepil 3M foliu co uz na mracitkach byla nalepena ze spodu :) inac bych ti urcite napisal kebych to daval sekundakem :( Mišel: tu mas link kdew sem ich koupil http://aukro.cz/item1327634793_mracitka_na...ig.html#gallery Jinak diky ze sa lubiii :) Kurec, ja ho mam v OV a ani jsem to nevedel. Uz jsem je taky poridil Za ty prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 zivocich7007: no to teda nechapu jak je to mozne mne to drzi dost dobre... podla mna sa to len tak samo neodlepiii... Razty: zeby? :) asi to tak vypada ze jo dostane RS kridlo.... ale ticho octa o tom este nevi nech ma pekneho jeziska :) Deko: no za ty prachy no nekup to su cerne ale ked ich chces dat do laku auta tak to vyjde dalsich 700 KC :( farba-lak-robota.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Lak no problem. Udelam si to sam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Lak no problem. Udelam si to sam :) to mas vyhodu teda ja nemam na to veci... ale aspon kamosa co mi to spravy za par šupu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Zklad je to mit kde lakovat. Sucha a tepla mistnost. Zbytek je potom hracka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Zklad je to mit kde lakovat. Sucha a tepla mistnost. Zbytek je potom hracka. to ano to ja take nic nemam jedine doma na balkone :P :) v sobotu si jedu pro darecek ;) ;) http://auto.bazos.cz/inzerat/7904096/Octav...vetlo--nove.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 To ale musíš jet busem,pááč je to dárek tak aby ho okta neviděla :) ----krásný dárek asi začnu znovu věřit na ježíška!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 To ale musíš jet busem,pááč je to dárek tak aby ho okta neviděla :) ;) ----krásný dárek asi začnu znovu věřit na ježíška!!! neboj vsechno je promyslene ;) Octa si mysli ze jedeme ke kamosovi pro nejakou krabicu se zakuskama no zacni zacni ale nadelovat nevim kto ti bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Hele dávej bacha ta tvoje černá kráska není nějaká blbá blondýna,aby tu lest neprokoukla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 hehe klucí! taky chystám dárek jak k ježíškovi, tak k narozeninám! to vás potom složí, když musíte řešit narozeniny i ježíška v jednom týdnu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.