RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 KOKYN DOSTAL OD JEŽÍŠKA ECHO PŘES SOUKROMOU ZPRÁVU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 takže ježíšek byl štědrý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj, pošli mi takového Ježíška taky :lool:! Ježíšek měl teda skvělou ruku při výběru, uvažoval jsem taky o něčem podobném, ale nevyšlo to. Tak čekám až klekne to původní a myslím si, že to dlouho trvat nebude. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj . Moc pěkná octávka , odněkud ji znám,ale nevzpomenu si ted' kde jsem ji viděl :P:D:D jo,jsem vtipálek kurnia ;) ;) Nemám co dělat ,tak projíždím sekce , Moc hezký černoušek ,však ty víš:( a rdijko at hraje jak jen může ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Kolesa ala black&white.. tak co? Ja jsem samo za cerny, i kdyz to VT nenii tolik realny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 (upraveno) KONWAS DÍKY MOC TY ČERNÉ JSOU BOŽÍÍÍÍÍ TAK ŽE JE ROZHODNUTO Upraveno Leden 22, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Cerna je super .)ja bych do toho sel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 KONWAS DÍKY MOC TY ČERNÉ JSOU BOŽÍÍÍÍÍ TAK ŽE JE ROZHODNUTO :DAž na ty kliky :smich: :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Strhnem mu je jak se nebude divat :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 mě se líbí více ty bílé kolesa ..ale jen můj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Jedině černá to může být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Ty černé vypadají jak plecháče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 ja teda nejsem ani pro jedny cerny se tam nehodi, malo vynikaji kola samotny... a bily, ty vypadaji jako cirkusacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 černý sou řachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ja bych asi ty cerne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ty černé vypadají jak plecháče :D ;) Neshouhlasiim s tvym nazorem! :-D na fotce je to vzdy upe o necem jinym! Ve skutecnosti jsou to jinak petelice! :-D Treba Hobliik ma moc pekny kolesa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 MUSÍM S KONWASEM SOUHLASIT ;) HOBLÍKOVY ČERNÉ KOLA JSEM VIDĚL NA VLASTNÍ OČI A JE TO FAKT PARÁDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 MUSÍM S KONWASEM SOUHLASIT :) HOBLÍKOVY ČERNÉ KOLA JSEM VIDĚL NA VLASTNÍ OČI A JE TO FAKT PARÁDA A to si jeste nevidel ty moje petelice! :-D :D ne fakt, jsou celkem pekny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 (upraveno) Jasně že černý to je PECKA!!! :D Taky o tom uvažuju že to hodím do black!!! :) Upraveno Leden 25, 2010 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 A to si jeste nevidel ty moje petelice! :-D ne fakt, jsou celkem pekny.. ALE VIDĚL :) :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 mě se třebas líbí i toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 mě se třebas líbí i toto Jo tak to me taky! kdybych nemel zlatou, sel bych hned do nich. Na tuningbazaru je tomas prodaval i s shit pneu Nankang za 20,- pneu bych snad tedy jeste za 5,- prodal a koupil bych si poradnou znacku. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Razty kdy budes lakovat ty kola? Jaro se uz urychlene blizi :-D A co ty svetla? uz jsem se tesil na nejakou cool zmenu a ono stale nic.. Pritom ti stacej tak 3 hodiny v teple a mas svetla jak fiik.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Razty kdy budes lakovat ty kola? Jaro se uz urychlene blizi :-D A co ty svetla? uz jsem se tesil na nejakou cool zmenu a ono stale nic.. ;) Pritom ti stacej tak 3 hodiny v teple a mas svetla jak fiik.. :P NA KOLA JE ČASU DOST :D A NA TY SVĚTLA ASI PRDÍM, NECHCI PROVOKOVAT BENGA JSEM VYMĚK NO :D :D :D ALE BYLO BY TO PARÁDNÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 NA KOLA JE ČASU DOST A NA TY SVĚTLA ASI PRDÍM, NECHCI PROVOKOVAT BENGA :lool: JSEM VYMĚK NO :D :D :D ALE BYLO BY TO PARÁDNÍ :D To ses teda mekejs! :-D Das do nich zarovky, nalepis odrazky nebo odrazku laknes jen tak zlehka nebo vubec a mas to! ;) Fiiizl ti nemuze pomalu rict ani hovno kdyz to ma vlastnosti normalnich svetel. Naopak me fiiizli, docela jeste placaji po ramenou, ze to mam pekny :-D Ale ted me posledni dobou zaciinaji srat s parkovanim, jsem mel s nima dohodu a oni uz na me asi serou.. chteji mi davat boty hajzlove! Stejne to jsou chudaci, nikdo je nema rad! stejne je to jen zavist, proto jsou tak zakerny nektery.. ale minule me stopovala fiizline a byla celkem HOT! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 copak jsi chtel se svetly? :lool: Predpokladam, ze zadni podle odrazky....kdyz zastavujou auta, tak dozadu nevidi, u me to bude stejne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 KONWAS A CO STK TAM DO TEBE NEREJPOU KVŮLI TĚCH SVĚTEL NEBO JE NA STK NA CHVÍLI VYMĚNÍŠ ? ZASE SI MI NASADIL BROUKA DO HLAVY :D KUWA, ALE JE TO PARÁDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 KONWAS A CO STK :lool: TAM DO TEBE NEREJPOU KVŮLI TĚCH SVĚTEL NEBO JE NA STK NA CHVÍLI VYMĚNÍŠ ?ZASE SI MI NASADIL BROUKA DO HLAVY :D :D KUWA, ALE JE TO PARÁDA Ja mam technickou ted v kvetnu! Na chvilku si pujciim svetla od znamyho.. vymena je asi za 15 minut! :-D Ten obrazek naviic co tam mas je mysliim jeste s origo zarovkou, nejsem si jistej.. ve skutecnosti sviiti vic! No ja chci aby si to udelal, ptz mas krasne cerny auto a na tom to bude vypadat mnohem lepe jak u me! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Kamarádi :D dnes má narozky náš kamarád Razty a má 38 let tak že za sebe :D Raztěji jen to nej a hlavně ať se ti plní sny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.