RAZTY Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 TOMÁŠ.....TEN SVĚTLÝ TAPEC BYL I V PŘEDNÍCH DVEŘÍCH, ALE BYL TAK ŠPINAVÝ ŽE NEŠEL NIČÍM VYČISTIT, TAK SEM HO PŘEBARVIL NA ČERNO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 TOMÁŠ.....TEN SVĚTLÝ TAPEC BYL I V PŘEDNÍCH DVEŘÍCH, ALE BYL TAK ŠPINAVÝ ŽE NEŠEL NIČÍM VYČISTIT, TAK SEM HO PŘEBARVIL NA ČERNO Jj, píšu to pro to, že by se mi to takhle líbilo u mě :P Hodilo by se mi to k sedačkám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 TOMÁŠ....TAK SI SEŽEŇ LÁTKU JAKOU MÁŠ NA SEDADLECH A TY TAPECY PŘEČALOUNI TADY MÁŠ I NÁVOD http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/calouneni.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 TOMÁŠ....TAK SI SEŽEŇ LÁTKU JAKOU MÁŠ NA SEDADLECH A TY TAPECY PŘEČALOUNI :) TADY MÁŠ I NÁVOD http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/calouneni.htm Jj,dost vážně to zvažuju. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 ahoj chlape mooc pěkná octulka jen tak dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 moc pekna razty..a ta maska :) jsi sundal chrom a dal si ji tam nebo ji mas v laku.,,., 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 TEN CHROM SEM OLOUPAL AŽ NA PLAST, PAK SEM TO STŘÍKL ZÁKLADEM NA PLASTY,PAK ČERNOU METALÍZOU A NAKONEC LAKEM......VŠECHNO JSEM KOUPIL VE SPRAJI. SLOUPAT TEN CHROM, TO BYLO ZA TREST 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 TEN CHROM SEM OLOUPAL AŽ NA PLAST, PAK SEM TO STŘÍKL ZÁKLADEM NA PLASTY,PAK ČERNOU METALÍZOU A NAKONEC LAKEM......VŠECHNO JSEM KOUPIL VE SPRAJI.SLOUPAT TEN CHROM, TO BYLO ZA TREST kurnna ze by jsem to hecnul?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 LUKINE JDI DO TOHO NA ČERNÉ KOKINĚ TO VYPADÁ SUPROVNĚ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Oloupal jak čím taky by se mi to líbylo v laku kua popiš prosím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 MUSÍŠ TEN CHROM RÁMEČEK VYLOUPNOUT Z MASKY, JDE TO CELKEM ZTUHA, ZEZADU JSOU TAKOVÉ ZÁCVAKY. PAK TO NĚKDE ODZADU ZAČNI LOUPAT NOŽEM, NEBO NĚČÍM OSTRÝM. NEJHORŠÍ JE ZAČÍT PAK UŽ TO CELKEM JDE. KDYBYCH TO MĚL DĚLAT ZNOVU, TAK BYCH JENOM ZDRSNIL TEN CHROM ŠMYRGLEM A NASTŘÍKAL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 MUSÍŠ TEN CHROM RÁMEČEK VYLOUPNOUT Z MASKY, JDE TO CELKEM ZTUHA, ZEZADU JSOU TAKOVÉ ZÁCVAKY.PAK TO NĚKDE ODZADU ZAČNI LOUPAT NOŽEM, NEBO NĚČÍM OSTRÝM. NEJHORŠÍ JE ZAČÍT PAK UŽ TO CELKEM JDE. KDYBYCH TO MĚL DĚLAT ZNOVU, TAK BYCH JENOM ZDRSNIL TEN CHROM ŠMYRGLEM A NASTŘÍKAL No taky jsem nad tím přemýšlel vzít to jenom šmirglem no tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 DNESKA JSEM MAZLÍKOVI UDĚLAL BOLÍNKO :P ACH JO TY OBRUBNÍKY.....PROČ JSOU TAK VYSOKÉ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 No Rosťo asi budeme muset lakovat ten nárazník oba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 To jsem rád, že se mě takové věci už netýkají s mým vysokým podvozkem ze 4x4. :) Jak jsem měl ještě Felinu s nízkým spoilerem pod nárazníkem, tak jsem to měl odřené 3x do roka. To je holt úděl RS nárazníků a snížených podvozků. Ale vypadá to Tvoje autí líp něž ta moje nakopnutá koza, to se musí nechat. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 kua to je docela fest odřený :P ..to já to měl vždycky jen tak lehce.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Razty ty máš sníženo? kolik? :) Ja například parkuju kilák od obrubníku nebo k nemu couvam zadkem... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 NEZNÁLEK....JEŠTĚ MI ZBYL SPRAY KDYŽ JSEM STŘÍKAL MASKU, TAK TO TÍM FOUKNU A JE PO PTÁKÁCH :) MARTIN TDI....DÍKY ZA POCHVALU, TAKY MÁŠ MOC PĚKNOU KÁRU :) NAKOPNUTOU KOZU ;) :D :) CHLAPI KDE CHODÍTE NA TAKOVÉ VÝRAZY :) MARŤAS....TO JE PRKOTINA, BYLO I HŮŘ :angry:ALE ZE SPODKU A TAM TO NEŠLO MOC VIDĚT. KONWAS....SNÍŽENO JE -35 , TY PARKUJEŠ KILÁK OD PATNÍKU, TAK JÁ PO VČEREJŠKU DVA KILÁKI :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Rosťo to bolínko se podařilo u kaufu? Včera jsem jel přímo proti tobě jak jsi odjížděl mávám jak na 1 máje a ty nic. Příště troubím jak na lesy tak jak na Carlose. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Peťo,tak je to správné,tak to má být :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 a sakra, bebíí , po tom zůstane jizva !!! :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 AHOJ PEŤO :( U KAUFU SEM TO NESEDŘEL, BYLO TO U TESCO......TAK TO SI BYL TY CO NA MĚ TAK ZUŘIVĚ BLIKAL :) :) :D A JÁ SI MYSLEL, ŽE NESVÍTÍM, NEBO ŽE SE NĚCO DĚJE NOJO FRAJER SI ZATMAVÍ SKLA A KDO HO MÁ PAK VIDĚT ;) PEŤO PŘÍŠTĚ MUSÍŠ TROUBIT JAK NA HONU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 (upraveno) Rosto co to vidim :) Jsi cucel po babacha jak jsi parkoval ni :) Upraveno Srpen 27, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 MAROŠ JEŠTĚ ŽE TAM ŽÁDNÁ BABA NEŠLA JINAK BY TO DOPADLO JEŠTĚ HŮŘ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 MAROŠ JEŠTĚ ŽE TAM ŽÁDNÁ BABA NEŠLA JINAK BY TO DOPADLO JEŠTĚ HŮŘ ;) To ti stejně nevěříme ! Určítě tam šla nějaká s VELKÝMA ....... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Čau pane... Tak hlavně že spokojenost a že stíráš!!! Jinak moc pěkný autí... Škoda že jsem si nevšiml že ten šikovný subík v kufru je Tvůj. Moc se mi to líbí, tak bych to chtěl i slyšet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 AHOJ JURO STĚRAČE JEDOU JAK MAJÍ, TAK JEŠTĚ JEDNOU DÍKY AŽ ZASE BUDE SRAZ OSTRAVSKA A OKOLÍ, TAK PŘIFRČ A DÁME ŘEČ. TEN TVŮJ STŘÍBRNÝ ŠÍP JE MOC MOC PĚKNÝ......TAKY BYCH RÁD KOUKL Z BLÍZKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Jasný!!! Teď Malenovice nevyšly (zdravotní potíže) ale příště určitě dorazím a dáme klábos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 TROCHU SE CHYSTÁM PŘEDĚLAT ZADNÍ MDF PLATO. ZATÍM SEM STRHAL TU PŮVODNÍ LÁTKU CO JSEM TAM NALEPIL UŽ PŘEDTÍM.DRŽELO TO JAKO ĎAS. PAK SEM ZBAVIL DESKU ZBYTKU LÁTKY A LEPIDLA LAMELOVÝM KOTOUČEM DO FLEXI, ŠLO TO PARÁDNĚ. A TO KOLEČKO CO TAM BYLO NA VOLNO MI KAMARÁD STOLAŘ ZALAMELOVAL A ZALEPIL NA PEVNO. UŽ TO JEN POTÁHNU NOVOU LÁTKOU A PAK ŠUP S TÍM DO KUFRU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Taky pěkně makáš že by jsi jel s náma na sraz ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.