Přejít na obsah

Moje šedivka

Doporučené příspěvky

podělíš se s náma Majkle? :lool:

hlavně to brzdový světlo by mě zajímalo, musí to být sekec jet za tebou.. výhoda je, že zadní dobrzdí i v mikrospánku - to musí vidět i přes víčka :D

Nebo není to taková síla?

náhoodou nenapadlo tě vyfotit na jednom světle s žárovkou a druhou už s led, že?

Odkaz ke komentáři
Blinkry vypadají taky luxusně, dneska jsem viděl v 6:20 ráno a zítra ještě jednou... Michal byl dnes a ještě zítra můj osobní taxík ve směru Praha - Benet Automotive - Praha.... :lool: Ještě jednou díky :D

Mnóó není to tvá červená raketa ale šedivka taky umí:-))) nemáš zač pane! Ráno v 6.30!!

Mišel: Když jsem dělal blinkry tak jsem to tak udělal,na jednom žárovka na druhém ledka. Když jsem dal všechny blinkry tak to byla prča ten ledkovej žárovce utíkal,nahrál jsem to ale nějak mi to nešlo vložit do vlákna,zítra to nějak pořeším,teda pokusím se!! Jinak ty obrysovky a brzdovka je dost šajn,ale neoslní to. Dal jsem tam červené,protože bílé svítí už moc a prosvěcují ty lampy až do oranžova!! Ták ještě couváky a jeto!!!Vlastně ještě třetí brzdové osadím ledkama!!

Odkaz ke komentáři

díval ses do toho třetího světla? tam jsou klasicky žárovečky (třeba ty co jsou v obrysovkách ty bezpaticový) nebo jsou tam ledky? ještě jsem to nerozdělával a celkem by mě to zajímalo.. člověk vidí nejednu octu s vadným 3. brzd. svěltem :)

Odkaz ke komentáři

Jsou tam spatny kontakty, ja to tenkrat rozebiral a menil zarovky, protoze se mi zdaly spatny, ale nebylo to zarovkama. Proste to tam nejak nedolehne a nektery nesviti. :) Od ty doby to neresim.

Odkaz ke komentáři

já taky právě, řekl jsem už i přítelkyni jak jsem to viděl, ať to jde zčekovat, protože na 3. brzdovku si nevidím že :)

špatnej kontakt říkáte? tak doufám, že bude dobrej co nejdýl - pak ho jen něčím naškrábnu.. až se něco takovýho stane, pak budu řešit (doufám, že nebudu :-D)

Ale těch žároviček tam musí být dost teda.. to se prohneš, jak budeš kupovat ledky ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...