Verush Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 To se ti to frajeří s chipem, když jsme se ti na něj všichni složili !! Už je to tady že prý trička budou později a pak se na to zapomene !! :) ;) ;) Jinak janku ať Viktorka s novýma koníkama hezký slouží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 To se ti to frajeří s chipem, když jsme se ti na něj všichni složili !! Už je to tady že prý trička budou později a pak se na to zapomene !! :) ;) ;) už to prasklo? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 To se ti to frajeří s chipem, když jsme se ti na něj všichni složili !! Už je to tady že prý trička budou později a pak se na to zapomene !! :) ;) ;) Diky Verush, Woody jako Tobe mi to snad nepojede nikdy Martine, jestli jsi bez dalsich uprav vykonu vydrzel rok, tak to je co rict. Hoblik me varoval, ze je to silne navykove! :D Musel jsem s tim neco udelat, kdyz mi ujizdela i blondakova tourka v serii... O jakych trickach to mluvis Radime? Ja o nicem nevim! :smich: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Našel jsem pár našich fotek s Petinkou, jsou sice ze zimních radovánek ale snad uspokoji pripominku ze nemame na foru zadne svoje fotky. Takze takhle vypada Viktorcina posadka v zimně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Janku jsem rád,že jsem byl u měření Viki :rolleyes: , parádička ;) i při tvém odjezdu na projíždku bylo videt ,ze to fičí :) ;) A jinač - Děkuju ti moc !!!! (však ty víš),ale nějak to vyřešíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Jero neřeš to, to má čas! Viki teď jede opravdu suprove pridavam i dalsi fotky u archivu, na HavEx uz jsem to asi daval, ale pro vsechny co nestaci HavEx sledovat. Toto je prosim dorta k mym lonskym tricatinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 ;) Já nevěděl,že byla Vikuš modrá :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 ;) Já nevěděl,že byla Vikuš modrá :) :) ;) Modra byla ale jenom z marcipanu, jinak je od vyroby cerna :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Ty vogo,co to mas za SS prilbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Ty vogo,co to mas za SS prilbu To je takticka pribla nasich specialnich jednotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 To je takticka pribla nasich specialnich jednotek KUKAJTE NA TAKTIKA :palec: JANKU TA PŘILBA JE SUPER :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 KUKAJTE NA TAKTIKA :palec: JANKU TA PŘILBA JE SUPER :P RAZTY kazda prilba je super kdyz Ti ochrani hlavu pred rozbitim Ale kdyz se ti tak libi ta moje zkusim o vikendu najit fotku i s kuklou Premyslel jsem ze si tu priblu laknu na cernou perlet, ale uz jsem si asi zvykl na tu barvu co ma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 ČERNÁ PERLEŤ A DOZADU ČESKOU VLAJEČKU S NÁPISEM JANEK, TAK JAK TO MÁŠ NA AUTĚ TO BY NEMĚLO CHYBU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 ČERNÁ PERLEŤ A DOZADU ČESKOU VLAJEČKU S NÁPISEM JANEK, TAK JAK TO MÁŠ NA AUTĚ TO BY NEMĚLO CHYBU No ted mam na helme akorat oznaceni jednotky Pro zasvecene si myslim ze to staci CZ a Janek uz je moc informaci a aby na me kdejaky tulpas na sjezdovce pokrikoval jmenem, to nemam zapotrebi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Uplne jsem se zapomnel zminit ze krom noveho kormidla a koniku ma viktorka novou i ploutvicku. Sam sem si ji lakoval, tak snad to vydrzi a nepoleze ta barva za 14dni dolu. A tuhle sobotu jeste dostala kourove bocni blikace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Taky se finišuje před Malenkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak tak kazdy lakuje, doplnuje kone apod a ja nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak tak kazdy lakuje, doplnuje kone apod a ja nic :) Ty už máš dost koníku, tobě v Malenkách nějaké ubereme!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 V sobotu probehla vymena obou prednich lozisek. Jeste jednou dekuji Jajicovi za mechanickou praci a jeho manazerovi Zdenkovi za sehnani nahradniho dilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Jak jste lisovali lozisko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Jak jste lisovali lozisko Na fotkach jde jen videt stare loza jak sli ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.