Killer22 Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 Ahoj panove, mam SII, 1.8TSI, MR2009 ve kterem jeste nebyla funkce Pomocnika pro spravne zarazeni rychlosti zobrazovanem na MaxiDOTu... tuto fci bych samozrejme chtel... ptam se tedy: je mozne tuto fci zapnout pomoci napr. sw, nebo je k tomu treba i nejaka gateway? Dokazal by nekdo z odborniku tady na foru poradit? Dekuji a zdravim, Killer22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Jestli můžu, tak jen podotknu, že tato fičurka je úplně k ničemu, pokud se budeš řídit citem uděláš daleko lépe, avšak pokud jej postrádáš bude pro tebe tato fičurka přínosem. Navíc mi to přijde dosti proti BESIPU, sledovat tak dlouho budíky. Tolik jen na okraj, ještě před tím než napneš síly k získání této fce. ;) Jinak dle mého to bude otázka kódování a přítomnosti nějakého čidla v převodovce a nebo to možná bude jen vycházet z poměru rychlosti vůči otáčkám motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 jasne ze je to ficurka k nicemu(mame ve sluzebnich Octach), ale jeste jsem si uplne nezvykl na sestku a je dobre, ze na displayi vidim, co mam zrovna zarazeno... (parkrat se mi stalo, ze sem myslel ze mam zarazenou 6, chtel jsem podradit na 4, ale tu jsem jiz mel a podradil jsem na 2, to byl hukot, hehe...) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.