Přejít na obsah

Columbus a vybýení baterie

cenda

Doporučené příspěvky

Čau. Po dlouhém rozhodováním jsem si koupil Colombuse. Po namontování jsem byl strašně nadšenej.Měl jsem tam Nexuse a to je fakt rozdíl!!!!

Ale to ráno... Skočím do auta otočím klíčkem a nic. Přes noc mi vybyl baterku. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost???? :palec:

Odkaz ke komentáři

nová navigace ve starém autě... není to jen o tom pořídit věcičku a dát do auta... navigace musí mít v sobě správný notičky, aby to s autíčkem pořádně šlapalo.

Chtělo by to přehrát gateway v cestovateli :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Parádní práce 👍. Na tu barvu jsem zvědavej, jestli bude na tom koberci držet 😉 
    • Dnešný progres. Koberec vytepovany už par dni suchý, nastriekal som nanho zafarbujucu farbu na koberce a opäť vyzerá pekne čierny, posúďte sami 🙂 uvidim co to vydrzi, snad nebude púšťať farbu. ďalej som zacal vytlmovať, este treba dokončiť druhu vrstvu ale uz mi dnes došla energia.
    • enkoder je součástka v každém přepínači. Osička toho přepínače točí mechanismem, který generuje signály vpřed a vzad pro jednotku.  Tahle součástka se dá změřit, když jí odpájíš z plošnáku tak jí zkontroluješ. Řekl bych, že kodováním to nebude, když ti fungují ostatní tlačítka...  
  • Vytvořit...