cenda Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Čau. Po dlouhém rozhodováním jsem si koupil Colombuse. Po namontování jsem byl strašně nadšenej.Měl jsem tam Nexuse a to je fakt rozdíl!!!! Ale to ráno... Skočím do auta otočím klíčkem a nic. Přes noc mi vybyl baterku. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost???? Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Pravděpodobně budeš potřebovat novější gateway a nakódovat. Je tu o tomto problému napsáno dost. Stačí si to tu trochu pročíst .... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 nová navigace ve starém autě... není to jen o tom pořídit věcičku a dát do auta... navigace musí mít v sobě správný notičky, aby to s autíčkem pořádně šlapalo. Chtělo by to přehrát gateway v cestovateli Odkaz ke komentáři
cenda Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Jo. Tak to jsem vůbec nečekal,že s tím budou takové problémy. .Neznáte někoho poblíž Plzně kdo by to dal do kupy? Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 gateway a správný software pro předface OII Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Pravděpodobně budeš potřebovat novější gateway a nakódovat. Je tu o tomto problému napsáno dost. Stačí si to tu trochu pročíst .... Přesně tak, stačilo hledat. Zamykám. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky