Přejít na obsah

MarekW

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MarekW's Achievements

0

Popularita

  1. Pokud ten centrál nefunguje jenom na těch pravých zadních dveřích, tak to souvislost mít může. Může to být jak konektor na řídící jednotce dveří, tak nějaké špatné kabely. Určitě zkontroluj jestli je konektor pořádně zapojený, mohl by tam být třeba špatně zastrčený a při jízdě by otřesy mohly způsobovat špatný kontakt a podobně. Na zámku dveří je taky konektor, takže určitě zkontrolovat i ten, případně očistit kontakty.
  2. Na tvém místě bych sundal tapec dveří a stahovačku zkontroloval vizuálně. Potom bych zkontroloval konektor a kabeláž co jde do dveří, hlavně tu část která je v tom gumovém tunelu mezi sloupkem a dveřmi. Pokud bys nenašel nic co by bylo špatně, tak bych asi zkusil namazat stahovačku tam, kde jezdí ten plastový díl.
  3. Tohle mě taky napadlo, ale do elektriky nebylo nijak zasahováno, proto bych nerad měnil dráty v konektorech. Kabeláž a motor s řídící jednotkou stahovačky jsou původní z výroby. Nevím jestli je možné aby řídící jednotka po dvou letech bez napájení potřebovala znova nakódovat. Neřešil jste někdo něco podobného s řídícími jednotkami dveří?
  4. Zdravím, přibližně před dvěma lety mi odešla stahovačka na zadních pravých dveřích, po celou dobu bylo okno podepřené dřevem a řídící jednotka s motorem stahovačky byla odpojená. Když jsem před pár dny namontoval novou stahovačku (Meyle) a zapojil motor s řídící jednotkou, pracuje stahování okna opačně. Při zmáčknutí tlačítka pro stáhnutí okna se okno zavře a při pokynu k zavření se stáhne. Motor s ŘJ předtím fungoval správně, nevíte někdo co by s tím mohlo být a jak to případně opravit, aby to pracovalo správně?
×
×
  • Vytvořit...