Přejít na obsah

Předělání váhy vzduchu


Doporučené příspěvky

Ahoj klubáci,

 

řeším problém s předěláním váhy u motoru 1,9TDi AGR z 6 pin konektoru na 5 pin. Je mi jasné, že musím přepinovat konektor a mám i schéma. Dále nastává otázka zda je nutná úprava v ŘJ? Podle mě si myslím, že ano, ale sám nejsem schopen tuto úpravu provést. Pokud by se našel někdo kdo by mi pomohl budu rád, nejlépe z MS kraje. Odměna jistá ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím nechci zakládat nove téma zeptam se tu. Problém mam takový ze na me OI 1,9 tdi 81kw přestala fungovat váha vzduchu zjizdil sem se tam jsou preruseny dráty. A dotaz ni. Muzu to cele odstrihnout a priletovat nove dráty? Nebo to musím předělat pomoci nových dratu jak to prodává škoda ze jsou na každé straně piny. Známy mi tvrdí ze když priletuji ty nove dráty ze to stejne nepůjde ze to bude dávat jine hodnoty. Tak kdyby ste mi dali nějaké informace jak ten problém vyřešit diky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...