Přejít na obsah

nekva

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

nekva's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj všichni. Jen jsem se chtěl podělit o zkušenost s poruchou, která se mi přihodila minulý týden. Mám O2 103 kw BMM a rozsvítila se mi kontrolka ESP a bliká žhavení( motor do dílny). Diagnostika psala nevěrohodný signál, snímač otáček motoru na klice. Po výměně snímače, se závada objevila znovu a to samý hlášení. Nakonec jsme rozmotali svazek elektrické instalace motoru. Posílám pár fotografií, jak po deseti letech provozu, je svazek porušený. Myslím, že to může být příčina závad a poruch.
  2. Zdravím. Když na O2 otevřu páté dveře, tak se pořád zamyká a odemyká zámek pátých dveří. Jinak funguje normálně. Nemá s tím někdo zkušenost?
  3. Díky. Vyměním a uvidím
  4. Ahoj všichni. Občas se mi stane, že když někam přijedu( třeba do práce ca 20 km) tak hrozně smrdí zadní brzdy a oba disky jsou dost horký. do večera to vystydne a cesta domů v pohodě. Stávalo se mi to hlavně když byl trošku mráz, ale včera to udělalo zase a to bylo teplo. Že by zamrzly nebo ztuhly oba lanovody úplně stejně? Díky Jo a mám DSG a používám ručku každý den
  5. Vyměnil jsem ještě vnější kloub a je po problému. Manžeta byla úplně v pořádku a uvnitř ani trošku vazeliny. Jako by ji tam někdo zapoměl dát.
  6. Ahoj. Mám na 2.0 TDI něco podobného. Klepání při jízdě pod plynem, víc v pravé zatáčce. Když couvnu a pak jedu dopředu tak to na chvíli přestane, klidně i 50 km. A hlavně to klepe dost nepravidelně jeden den nic potom znovu. Měl jsem prasklou manžetu na vnitřím kloubu. Byl plný vody a bez vazeliny. Po výměně klepání pokračuje.Celá poloosa byla venku, zkoušeli s ní různě kroutit všechno na pohled v pořádku. Dneska jsem byl na technický a žádnou závadu taky nenašli, třeba ložisko nebo něco volnýho. Takže už nevím.
  7. Ahoj všichni. Mám O2 2.0 tdi. Jak se ochladilo, tak mi dlouho trvá než se ohřeje motor a když už je ohřátý tak při jízdě z kopce stydne. Ne úplně ale tak na 60, 70 stupňů. Záleží na venkovní teplotě. V létě bez problémů. Může být pootevřený termostat? Díky
  8. Tak problém vyřešen. Nestálo to ani moc peněz. Při vyjíždění z garáže se ozýval takový rachot, že jsem už myslel, že nedojedu ani do servisu. Najednou na prahu se ozvala rána a z pod auta vypadla větev jak kráva. Takže kontrola manžet a všechno OK.
  9. No dneska jsem to zkoušel a když sundám nohu z plynu, tak je slyšet takový slabší rachtání někde z prostředka, jako by z středových výdechů topení. Ale každopádně dík za tip.
  10. Dobrý den všem. Mám O2 2,0 tdi.Poslední dobou mi za jízdy a pod plynem něco klepe na levé straně vepředu. Při zvyšující rychlosti klepání taky zrychluje, ale sundám nohu z plynu a přestane to. Je to slyšet i venku. Nemáte někdo zkušenost s něčím takovým?
×
×
  • Vytvořit...