Přejít na obsah

standaa

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

standaa's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuji za upozorněni, chyba byla na mě straně. Bazar inzeruje na sauto.cz a já také, ale jelikož vin kód už byl u mého inzerátu, museli pozměnit poslední číslici. Teď už by to mělo byt v pořádku.
  2. Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodl prodat své auto. Jedná se o Škoda Octavia II facelift, combi. První registrace: 2010 Motor: Diesel, Common Rail Objem:1598(1.6) Výkon: 77kW Najeto: 132xx km Barva:Zelenošedá světlá metal. Průměrná spotřeba:5.2l Maximální rychlost:189km/h Výbava: Elegance plus Něco málo k autu. Jsem druhý majitel, první majitel Auto Jarov. Servisní kniha, servisováno pouze na Auto Jarov. Spotřeba motoru, není problém jezdít dálky za 4,1/100km, rekord mám 3,9l/100 na trase 60km, ale také není problém jet za 7-8/100. Podle toho jakou kdo má nohu. Výbava: Multifunkční volant, 4x elektrické ovládání oken. sklopné zrcátka, dešťový senzor, centrální zamykání, samozatmavovací zrcátko, klimatizace, vyhřívaná přední sedadla. Klíč s dálkovým ovládáním. Radio Škoda Swing. Samozřejmostí je 2x klíč, serviska, návod k obsluze,...Na požádání možno zaslat vin.
  3. Aplikace rSAP trial mi nainstalovat šla, ale změnila pouze to, že při vyhledávání zařízení v autě mi najde můj telefon, po potvrzení se dostanu do fáze zadání kodu v autě a konec. Ještě jsem objevil aplikaci Phonebook, ale ne zkušební verzi. Na Android forum jsem se díval, ale nic, co by pomohlo vyřešit můj problém jsem nenašel. Takže se ptám, pokud si koupím plnou verzi této aplikace, je velká šance správné spárování? Nebo je ještě jiná možnost?
  4. Pochopil jsem tedy, že mám GSM III?Před instalací aplikace mi auto vůbec nevyhledalo mobil, psalo mi- Nenalezen kompatibilní telefon, no a po instalu mi to telefon vyhledá, zadám kód pro spárování na telefonu a nic dále :( koupit plnou verzi není problém pokud by to mělo vyřešit můj problém. Root telefonu? Nejsem uplně znalí, ale google mi říká, že tím přijdu o záruku? Popř co je root telefonu? Děkuji za objasnění :)
  5. Zdravím, řeším problém s připojení nového mobilního telefonu k handsfree v autě, mám Octavii II facelift, multifunkční volant, maxidot,... přelom roku 2009 a 2010, v autě je od výroby originál handsfree, bohužel nevím typ jednotky (GSM?? jak to zjistím). Do nedávna jsem používal starý telefon, Nokia Asha 300 a vše běželo bez problému, teď, po přechodu na nový Prestigio PAP5044DUO, Android, verze systému 4.2.1., nastal problém. Při párování telefonu s jenotkou mi nejprve maxidot psal, že nenalezl kompatibilní telefon, po přečtení tohoto vlákna jsem nainstaloval aplikaci rSAP V2.5-zkušební verze a problém částečně vyřešen, t.j. maxidot mi vyhledá telefon, zadám kod pro spárování(222244443333....) spáruje se, ale když chci pokračovat dále, už to není možné. Proto se ptám zkušených, co by mohlo vyřešit můj problém? Koupit novou jednotku? Aktualizace software v autě? Stáhnout jinou aplikaci do telefonu? Koupit plnou verzi aplikace rSAP? Varianta vyměnit telefon, nebo snad celé auto je pro mě až ta poslední možnost :D :D Byl jsem u nás ve Veroldu (Benešov), zeptat se, zda se s tím dá něco dělat, a nic neví, zdálo se mi, že jsem první, kdo tento problém řeší :D předem děkuji za odpověď :)
  6. Něco podobného mi to dělalo taky, ale jen v mrazech, to je -5°C a méně. Sklápěli se jak chtěli, nebo se sklopilo jen jedno, druhé vůbec atd... Pomohlo mi dát spínač na dveřích do polohy sklopeno, obě zrcátka jsem sklopil ke dveřím a poté přes spínač odklopil, pak mi to zase fungovalo normálně, i když občas zazlobili. Na chvíli jsem měl pokoj a pak už bylo teplo, takže problém vyřešen do další zimy...
  7. standaa

    el. zrcátka

    jsem z Benešova
  8. standaa

    el. zrcátka

    nestartuju, většinou to dělám tak že zamknu auto a zároveň sklopím zrcátka, potom když se vracím k autu tak je sklápím zpět do původní polohy tak že otočím klíčkem do první polohy aby se rozsvítili kontrolky a žhavení... tj zrcátka by se měli sami sklopit, startuju až po dokončení sklápění. Pak se snažím je sklopit tím kolečkem uvnitř auta. nastavím to na sklopení, pak zase na 0, dokud se mi to nepovede sklopit tak jak mají, takže to třeba opakuju i 4x.
  9. Zdravím, jsem 3 měsíce majitelem Octavie, rok 2010, facelift, motor 1,6CR. výbava elegance(plus??). Mám problém se zrcátkama. Sklopit jdou v poho, přes klíček nebo kolečko uvnitř vozu, ale když je chci zklopit zpět do původní polohy tak se stane že se naklápí třeba jenom 1a druhé jakoby mrtvé, nebo se obě dvě naklopí moc, tj že se sklápí ale nezastaví se tam kde mají, jedou pořád dál... takže se zlomí úplně na druhou stranu. Dělá to hlavně při teplotách kolem 4°C a méně. Neví někdo čím by to mohlo být? Díky za odpovědi a sorry jestli spamuju, podobné téma jsem nenašel...
×
×
  • Vytvořit...