Přejít na obsah

pavel66

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

639 zobrazení profilu

pavel66's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, chyba VAG: 17056 - válec 2 zhavící obvod (Q11), P0672 - 000 - chybná funkce" se stále objevuje ve výpisu závad motoru ( i po smazání). Výměna všech žhavících svíček, výměna relé žhavení, výměna čidla teploty vody. Kabely taktéž v pořádku. Při venkovní teplotě cca -2 C, špatný start motoru - chytne na první otočení klíčku ale chvilku trvá, než se dostane do otáček a zvuk, jako by vynechával některý z válců. Venkovní teplota 0 a nad nulou jsou starty motoru v pohodě. Prosím o radu, na co se ještě zaměřit. Děkuji. P.
  2. Zdravím, po vypnutí zapalování a vytažení klíčku se samovolně zapíná autorádio. Zatím se mi to stalo 2x a naštěstí bylo rádio zapnuté cca 20 min. než jsem se vrátil zpět do auta. Autorádio je originál STREAM. Může prosím někdo poradit? Dík, Pavel.
  3. Tak jsem to vyřešil B) . Po výměně řídící jednotky dveří řidiče vše funguje, tak jak má
  4. Zdravím, na straně řidiče mi přestal blikat blinkr v zrcátku. Po rozebrání zrcátka a následném vyjmutí celé části blinkru, kterou jsem připojil na pravou stranu zrcátka, blinkr blikal. Rozebral jsem tapec u řidiče a provedl kontrolu drátů, vše OK. Po napojení kabelu hlásí VAG: 01331 - problém na řídící jednotce strany dveří řidiče (J386). Navíc, nesvítí světlo ve dveřích řidiče při otevření, nejde odemknout klíčem (zamknout ano). DO zamknout a odemknot lze ale když chci otevřít dveře, musím 3x až 5x zatáhnout za kliku, potom se dveře otevřou. Zámek ve dveřích jsem měnil před rokem. Je špatná řídící jednotka ve dveřích? Prosím o radu a děkuji. Pavel.
  5. to nevím. Můžu poprosit o postup jak zjistit a v případě nakódovat?
  6. Zdravím, prosím o radu. Na mé Octavii 2, 1,9 TDi, r.v.2005 nesvítí přední mlhovky. Vyměněny žárovky a spínač světel. Kontrola všech pojistek, protože jsem nenašel číslo pojistky na mlhovky a taky kontrola kabelů. Je k mlhovkám nějaké relé? P.S. Kontrolka mlhovek na spínači po zapnutí svítí. Děkuji za odpovědi :) P.
  7. Zdravím, po výměně zámku ve dveřích u řidiče nastal problém s otevíráním dveří po odemčení dálkovým ovladačem. Musím 2x zatáhnout za vnější kliku aby se otevřely dveře u řidiče a nejde odemknout klíčem (zamknout ano). VAG mi hlásí: 00928 - zamykací jednotka centr. zamykání strana řidiče (F220), 008 - nevěrohodný signál. Zámek je koupený nový. Prosím o radu. Děkuji, P.
×
×
  • Vytvořit...