Přejít na obsah

lantros7

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    O1 1997 1.9TDi

lantros7's Achievements

0

Popularita

  1. lantros7

    Elektrika - levé dveře

    Přátelé,nevím,zda to tu již někdo řešil,ale již nemůžu sehnat panel spínačů do řidičových dveří,s velkým konektorem. Nezkoušel to někdo zkombinovat s novějším typem konektoru? Už mi dost blbne,a při jízdě,se zamkne celé auto. Někdy když se zadaří,a tlačítkem to auto znovu odemknu,začně podsvícení panelu pozvolna problikávat. Díky.
  2. Mám vůz Octavia 1.9TDi 1997. Mám problém s přepínačem světel. Předešlý majitel,namontoval relé pro automatické rozsvěcení světel. Při fázi 0,svítí podsvícení přepínacího knoflíku(pouze knoflíku) a rádia.Při přepnutí na fázi 1,pohasne podsvícení knoflíku,rožnou se na přístrojovce dva displeje,rozsvítí se podsvícení ovládačů topení.Při přepnutí na fázi 2,je vše stejné jako u fáze 1.U všech 3 fází svítí po otevření kastlík.Jinak veškeré nepopsané podsvícení ovládání ve voze nesvítí.Mám na přepínači světel,ještě tlačítko,kterým se ovládá jas podsvícení(nevím zda je tento přepínač originál). Nikde sem nenašel schéma zapojení tohoto přepínače. Když sem měl přepínač rozdělaný a zapojený,tak při přepnutí do fáze 2,kdy se má rozsvítit i podsvícení přístrojů,tak se ale fest přehřívá ten procesor na základovce přepínače,a jsou vyhřáté některé kontakty. Nevím si rady,a proto se obracím na vás. Děkuji za dobré rady. Zdroj: https://www.poradte.cz/auto-moto/32446-nefunkcni-podsviceni-pristrojovky.html
  3. Ano,ale to táhlo drží to ozubení v místě.
  4. lantros7

    podsvícení palubky

    Mám stejný problém s podsvícením přístrojové desky. Přístrojová deska nesvítí,kromě dvou displejů,které nesvítí plnně,ale jen zlehka pomrkávají. Když sem odpojil přepínač,tak se displej rozsvítil do plnného svitu. Po rozdělání přepínače,a zkoušení připojování a odpojování bez krytů,sem zjistil,že se šíleně přehřívá procesor na základovce přepínače,a že jsou 3 kontakty dost vyhřáté. Nemáte někdo schéma zapojení konektorů,tohoto přepínače? Děkuji.
  5. Nikdy sem do toho nelezl,takže tápu. Kde měřit nevím.
  6. Přestala mi fungovat ruční brzda. Je funkční(páka chodí,brzdy brzdí) ale,aretace v háji. Po rozdělání sem se nestačil divit. Celá páka z mechanismem je kovová,a působí bytelným dojmem,ale jakmile sem vytáhl táhlo,a... Zjistil že je z plastu. To jako fakt???? Celý vůz drží "4mm" plastu?
  7. Mám prosbu. Jak se leze do budíků? Přestalo mi fungovat podsvícení. Díky.
  8. lantros7

    Stěrače

    Mám 97 1.9 TDi,a nemám tam ten cyklovač.
  9. lantros7

    Stěrače

    Jak moc je náročná výměna za jinou páčku?
  10. lantros7

    Stěrače

    Na páčku sem se dobře podíval,a našel sem tohle:
  11. lantros7

    Stěrače

    Pokud vím,tak u mojí O1 to funguje takhle:páčkou dole jedno setření,k sobě ostřik + setření,nahoru setření po 10s,druhá fáze nahoru neustálé plynulé stírání a poslední horní fáze neustálé rychlé stírání.Takže nevím kde mám ty 4 rychlosti(2s, 5s, 10s a 15s) hledat.
  12. lantros7

    Stěrače

    Přesně to mám na mysli. Mám formana,který je 1993,a je tohleto nastavení ve výbavě. Octavii mám 1997,a taková užitečná věc tam není. Prostě si nastavím interval podle intenzity deště jak chci. Jinak mne ještě napadla jedna věc,kterou mohli do Octavie dát,a to je "trojblik".
  13. Vložka je KO. V Olomouci mi nabídli,že podle stávajícího klíče,mi poskládají novou vložku. Vymontoval sem i zámek,jelikož blbnuli i mikrospínače,a objednal nový. Mám takový dotaz,jak moc by bylo náročné předělat to na DO? Pokud vím,v zámku je i motorek.
  14. Dávám sem,jelikož se to týká centrálního zamykání. Mám centrál spínaný jen klíčem,jen na straně řidiče. Poslední dobou se stávalo,že při zamykání zamkly pouze dveře u řidiče,a zbytek dveří sem musel zamknout centrálně spínačem ve dveřích řidiče. Dnes se mi ale stala nemilá nehoda,kdy při odemykání,se klíč ve dveřích zasekl,a sjely všechny skla dolů. Při sjetí skel všechny vyply,ale u těch za řidičem stále motorek jel,a jakoby přeskakoval. Když se mi podařilo klíč vyprostit,zjistil sem že už nezamyká,a protáčí se v celé ose. Po zasunutí klíče do zapalování,jsem chtěl okna vysunout zpět a zavřít je. Při zavírání dveří za řidičem sklo nevyjelo,ale ozývalo se opět cvakání,jako když něco přeskakuje přes zuby. Prosím o radu,jak moc je složitá oprava,a jak vyjde cenově. Nemá někdo fotku vnitřního uspořádání centrálu ve dveřích? Děkuji.
  15. A měla by ta kontrolka i nadále svítit?
×
×
  • Vytvořit...