Přejít na obsah

SnakeCZ

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

SnakeCZ's Achievements

0

Popularita

  1. Tak problem bylo najit original blinkr v zrcatku, ale za celkem rozumnou cenu jsem to vse nasel na http://www.autodily-stancl.cz/. Jen pro info cisla dilu: Prave zrcatko: 4F0857536AE Pravy blinkr v zrcatku: 123792060P
  2. Ahoj, Dnes se mi povedlo rozbít sklo a blinkr na pravém zrcátku. Nevíte kde bych nejlépe sehnal tyto náhradní díly? Nikde se mi pořádně nedaří najít originální díly a nechce se mi kupovat celé zrcátko. Na vrakovišti bych čekal, že budou mít pouze celé. Mám facelift octavia II (r.v. 2011) Díky moc.
  3. SnakeCZ

    Jaké brzdy

    Výborně, díky moc :) Zkusim asi Brembo i kdyz vychazi trosku draz.
  4. SnakeCZ

    Jaké brzdy

    Zdravim, Ceka me vymena koutoucu a desticek na predku a desticky vzadu (nemam nejmensi tuseni jaky tam jsou ted kotouce). Hledam nejakou zlatou stredni cestu (v pripade potreby bych priplatil za neco lepsiho). Nemate nejaky tip co presne koupit? Pokazde jsem se docetl neco jineho, ale prevlada Brambo/Zimmermann. Mam Octavia II 2011 1,6TDI 77kW a obcas se s autem rad projedu nekde v kopcich, takze aby to nejak lip brzdilo :) Jak jsem pochopil z OC, tak nakup jedine u CC-autodily :) Tak nejak jsem v tomto spis mimo, takze ocenim jakoukoliv radu :) Diky.
×
×
  • Vytvořit...