Přejít na obsah

secacky z OII do OI


chosehero

Doporučené příspěvky

Zdravim, premejslim o jinych sedackach do moji octavie combi. Ty co tam mam jsou dost nepohodlne predevsim na delsi cestu. Koukal jsem po sedackach z OII, ale nevim jestli tam budou pasovat nebo jak si to popripade upravit. Nemate s tim nekdo zkusenost, popripade jestli se tam da nacpat neco pohodlnejsiho. Mam OI combi, r.v. 1999.

 

Diky P.

Odkaz ke komentáři

sedacky z Golfa IV, bud normalni nebo polosporty... pasujou taky sedacky z Leona. Da se to (vymena za sedacky z OII), nekde v inzeratech jsem videl specialni kolejnicky, ktery nahradi ty stavajici a na ty pak muzes namontovat sedacky z OII.

dal jsem si teda tu "praci" a nasel jsem ti odkaz na ten inzerat, cena za ty kolejnicky je ale dost vysoka

edit: a nemas uz ty sedacky dost prosezeny?

edit2: koukal jsem se rychle na nejaky inzeraty, zalezi, kolik penez do toho chces dat, nasel jsem pekny polosporty v kuzi za prijemny penize

a nebo takhle vypadaji ty ze Seata

Odkaz ke komentáři

Prosezene nejsou, jen jsou nepohodlne a to si nestezuju jen ja:), ale i moji znami. Ty v kuzi jsou fajn, ale cena porad vysoka, muzu mit z O2 klasiku cernou za 4tis, ale ty kolejnicky jsou teda palka. Co zadni sedadla z OII to nebude problem? O tech sedackych z LEONa jsem taky neco nasel, ale porad je to pekna palka :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

mno, abych rekl pravdu... cena 10tisic za ty kozeny polosporty mi prijde fajn :rolleyes: zadni nevim, jestli das, vsichni resi jen predni :palec:

 

vcelku moc moznosti nemas

 

1. Golf IV - kolem 5-10tisic, tam zalezi, jestli sezenes latkovy, kozeny, s pytlem, s vyhrevem atd...

2. Seat - tam bych bral taky ty sporty a nebo Recara (blbe se hledaji)

3. OII - vymena kolejnicek + sedacky, cena bude taky zacinat nekde na 8tisich, zalezi na sedackach...

4. nebo vzit tvoje sedacky, nechat vymenit molitany za nejaky lepsi, nechat si prodlouzit ty spodni molitany a nechat ocalounit do puvodni latky

 

jinak me zadny jiny reseni nenapada. Ja osobne chtel predelavat spodni molitany a potom calounit do bily kuze, nakonec jsem se rozhodl pro RS sedacky

 

edit: pokud neresis penize, tak pekny by byly sedacky z Golfa R32 :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Cau,

 

resim podobny problem, mam O1 r.v. 2004, sedacky jsou krasne, neprosezene, ale na delsi cesty proste na nic, boli zada a nohy. Takze si asi nepomuzes s novejsima z Tourky. Podle me proto, ze maji moc kratky sedak. Mam 190cm, takze se tam proste pohodlne neopru celym stehnem. Na delsi cesty kolem 3 hodin to resi ucinne tempomat, kdy sundam nohu z plynu a odpocinu si (pripadne polstarek pod stehno), ale na dovolenou si to utrpeni nedokazu predstavit.

 

Pokud si budes davat sedacky z O1 RS, Leona (pokud sezenes z Cupry, tak mas urcite o pohodli postarano) nebo polosporty z GIV, tak napis, jak se ti sedi, kolik si do toho vrazil a jestli to za to stalo :lool:. Ja se asi poohlednu po nejakych vrakacich, kuzi nechci, kdo se v tom ma potit.

Odkaz ke komentáři

A kde mi takovy zazrak udelaji? Rozparat sedacku, vyhazet molitany a dat nejake kvalitnejsi/delsi + zpet ocalounit podobnou latkou, protoze ta puvodni bude pravdepodobne mala nebo znicena po teto uprave. Pocitam ze to bude dost pracne, a tak me napada, jestli to nebude drazsi nez si koupit RS sedacky :lool:. Klidne bych sel i do polosportu z GIV, ale nevim jestli bych si pomohl, neznam nikoho z GIV abych to ozkousel jestli to vubec za neco stoji, resp jestli je to lepsi na delsi cesty, o bocni vedeni mi nejde, jenom o ten sedak.

Odkaz ke komentáři

ty RS sedacky fakt nenabizeji o tolik lepsi komfort v miste toho podsedaku :palec: jako mne to vyhovuje, ale myslim, ze ty bys za to dal zbytecne penize... on ti podle me udela sedacku tak, jak budes chtit :lool: jinak kdyz budes hledat, tak se daji normalne sehnat original latky, nemel by s tim byt problem. Kdyz se chce, tak vsechno jde :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Tak po vymene mailu s woo-doo.eu, mi chlapek na napsal, ze by mi sice mohli prodlouzit sedak, ale vzhledem k tomu, jaky by byl vysledek a cena, tak at si radeji koupim polosporty nebo z GIV nebo Topsporty z Leona. Ferove jednani. Zadny lakovani. Takze nezbyva nez nasetrit na nejaky lepsi sedacky, no co, kdyz uz tak uz, nasetrim na nejaky vyhrivany sesle s pytlema a necham si to zdratovat.

Odkaz ke komentáři

Nasel jsem krasny recara z Golf IV v cerny kuzi, ale ta cena je teda husta :palec: 1300 euro :smich: ale to by bylo vymazleny :palec: nevim, no, ted jich moc neni, co tak koukam :smich: a ty latkovy polosporty jsou bud v modry nebo cerveny, to se ti taky moc nehodi.

post-16-1277798117_thumb.jpg

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...