Přejít na obsah

Automaticky parkovaci asistent

kully

Doporučené příspěvky

A nejake podrobnejsi info ? Co vse je potreba a jake jsou k tomu podminky ?

// EDIT: Co jsem ted koukal na fotky SuperBa, tak oproti klasickemu prednimu + zadnimu parkovacimu asistentu ma navic 2 cidla na boku predniho narazniku. Nebo jich je vic ? Nebo jsou jine ? Jestli by stacilo dodelat jen ty dve chybejici cidla + pripadne jina jednotka

Odkaz ke komentáři

To se tady uz resilo ja to mam na aute je to lahci dodelat jak predne nebo zadni parkovaky a tobe to pujde v pohode Kully mas novou Octu ja mam r.v.07 MR 08 a slo to a jestli muzu doporucit kup to jak si psal tu stranku a ty kluci ti to hned namontujou muzu jen doporucit delam s nima uz asi 5 rok

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
Jak dlouho asi bude trvat, nez skodovka zavede i manevr pro pricne parkovani z Passata. To jsou dalsi dve cidla jeste dozadu na bok :palec:

Ptal jsem se duveryhodneho prodejce ve znackovem autosalone, sdelil me, ze nove SIIky jsou nyni jiz dodavane s automat. parkpilotem, ktery zvlada i pricne parkovani (?).

Pri nedavne VIP akci s predvadeckami vrcholnych modelu me zase ridic-instruktor ze Skodovky (jsou to ale jen najati typci, nejsou to zamestanci) tvrdil, ze Sup2 zvlada i v novych modelech stale jen podelne parkovani.

Tak jsem z toho jelen... To by tedy mela byt k dispozici i jednotka, ktera to umi, ze ?

Pokud mam O2 FL L&K (MR2010, 6/2009) s park, asistentem (predni i zadni senzory), HHC (samozrejme i ESP) a DSG, co vse budu potrebovat ? Je tam samozrejme i MaxiDOT, Columbus, a brzy bude doufam i park. kamera.

Cela sada asi neni potrebna, nestaci jen jednotka a spinac (prip. kabelaz), na co je to repro ?

Odkaz ke komentáři
dle restrikcí min do FL SII se výbavy přidávat nebudou

Ale ty to zvládneš určitě dodělat, co..? :D :D

O Passatovi to vim, zkusim to znovu u toho prodejce zjistit, zaprisahal me, ze takoveho Superba II osobne prodaval a predvadel...

Oni toho občas nakecaj.. kolikrát ani sami neví :D a ty toho víš víc jak on.. což se mi také stalo, když jsem v nejmenovaném servise čekal na auto a popovídal si s prodejcem.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dobrý den, prosím o radu - vzal jsem zespodu o nízký patník a mimo jiné to odnesla i kladka na kompresoru klimatizace - ta nejnižší kladka. Nejde mi sundat z hřídele kompresoru... Mám tam středový šroub s hlavou cca 6mm a odhaduji, že pojistný šroub má levý závit a kladka samotná je na pravý závit na ose kompresoru. Může mi to někdo prosím potvrdit? Nebo je kladka na drážkované hřídeli a jistící šroub má asi levý závit? Jaký by měl být správný postup sundání kladky? (Asi to není přímo el.mag.spojka.) Dělal jsem to už takovou silou že mám dojem, že ten šroub utrhnu.. Jak přidržovat tu kladku?  Pokud jsem zahříval tento středový šroub horkovzdušnou pistolí, pro povolení lepidla v závitu, zničil jsem tím kompresor?  děkuji Pavel Hac
    • Ahoj, potřeboval bych poradit s Octavií II, rok 2005. Od rychlosti přibližně 80 km/h se mi ze zadních dveří ozývá výrazné profukování/hučení vzduchu. Nejvíc to vypadá na okolí zadního okna. Zkoušel jsem oblepit celé zadní dveře lepicí páskou, ale prakticky to nepomohlo. Potom jsem zkusil oblepit páskou těsnění kolem zadního okna a hluk se výrazně zmenšil, takže mám podezření na těsnění nebo malé trojúhelníkové okénko. Našel jsem, že se u Octavie II tento problém už řešil a údajně může být problém ve spáře mezi těsněním a rámem malého trojúhelníkového okna. Chtěl bych se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenost a jak jste to opravili. Ideálně bych potřeboval poradit: kde přesně problém hledat, jestli se musí vyndávat trojúhelníkové sklo nebo celé těsnění, jaký tmel/těsnicí materiál použít, kam přesně ho nanést, případně jestli existuje nějaký návod nebo tutorial s fotkami/video. Pokud to někdo dělal svépomocí, budu rád za postup nebo fotky, abych věděl, do čeho se pustit. Předem díky za každou radu.
    • Prosím za odpověď,jestli ty šálky se tam lepí nebo se to jenom stáhne na 30Nm
  • Vytvořit...