MajkD Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Ahoj, objevil se u mě problém se zhasínáním žárovek v levém zadním světle. Jsou to ty dvě po obrysovky straně. Na přístrojovce se mi objeví kontrolka prasklé žárovky, ale když vypnu klíček a zase zapnu tak žárovky už svítí a i kontrolka zhasne. Někdy jezdím týden a je všechno v pohodě a pak třeba dva dny to blbne. Mám OII před fl rok 2008 Nevíte někdo co s tím? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nikdo tu nic netuší? Prý by mohlo pomoct vypnutí hlídání žárovek. Mohli by jste mi napsat jak na to? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 najskôr to bude asi chybný kontakt.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 V tomhle směru jsem už opravdu vyzkoušel všechno. Kontakty jsem očistil, přihnul, ale nic nepomohlo. Nemohlo by to být nějakou jednotkou? Že by byla třeba špatná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 jakou tam mas vataz tech zarovek ? a zkusil jsi tam dat jiné ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Me to kdysi taky tak delalo vymenil sjem zarovku a mam dotedka klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Mám pocit že tam jsou tak jak by měly, ale podívám se na to radši ještě a pro jistotu koupím nové. Dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Souhlas s Messik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Delalo mi to to same koupil jsem 4w zarovku a porad sviti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Ok chlapi o víkendu na to mrknu. Zatím všem diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Tak dneska jsem koupil žárovky w3w, vyměnil a pořád zhasínají. Už mi to hlava nebere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silvester Batko Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Tie ziarovky po bokoch T10 mne svietia ja mam zas problem ze mi nesvieti horna a dolna ziarovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Ahoj po delší době, můj problém se zhasínajícími žárovkami je zdá se vyřešen. Po nějakým tom laborování a zkoušení jsme vyměnili jednotku centrální elektroniky a od té doby je vše v pořádku. Mam tam teď zatím jednotku která nepodporuje corner ale chtěl bych ji tam dat zpátky. Kdyby náhodou někdo měl za nějakou rozumnou cenu tak se ozvěte. Popřípadě jaká nejvybavenější se tam nechá dát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy_cz Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Zdravím, mám víceméně stejný problém. Občas se mi chvíli (cca 5 s) po rozsvícení světel rozsvítí kontrolka vadné žárovky a zadní levé obrysovky W3W zhasnou. Žárovky prasklé nejsou, při příštím rozsvícení někdy fungují celou dobu, někdy zase po chvíli zhasnou. Jednu jsem vyměnil a teď mi dokonce pohasínají obě. Opravdu je potřeba měnit nějakou řídící jednotku? Mám BZB MR 2008 liftback. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.