cubecnik Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Zdarec, mám kola 18" z RS Zenith, který jsem si pořídil s Octávou 2.0TDI s dodělávka z RS jenže je nemám zapsaný v TP takže mi na technický neprojdou a nevim jak by se tvářila pojišťovna v případě nehody. Byl jsem i na vývojovém oddělení v Mladé Boleslavi a tam mi bylo řečeno že mi potvrzení na zapsání na magistrátu nedaj . Tak by mě zajímalo jak to máte vyřešený vy pokud máte větší kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 (upraveno) Skodovka ti osvedceni neda, ale kdyz budes mit nejaky jiny kola, tak by si k nim mel dostat veskerou dokumentaci, se kterou pak kola zapises, tema tu uz taky nekde je tady neco malo http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=75032 Upraveno Leden 15, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 ale to si mě naved na dobrou cestu... ;) už mi jenom stačí si někde půjčit stejný kola s gumama a sjet s nima na technickou kde to vyřídím... a pak jenom zpátky nazout ty Zenithy... EDIT: ani jsem ti nepoděkoval za ten odkaz Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 jo, tohle by melo teoreticky stacit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 nejde o kola jde o typový list, musí to zkontrolovat a schválit technik danýho typu-v pv to byl ředitel STK je to pakárna, ale stojí to cca 300. když bude likvidátor cajzlík, řekne ti že vozidlo mělo neschválený typ kol-tzn nebylo schváleno k provozu na pozemních komunikacích a jsi automaticky viník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 (upraveno) kdyz to budeme brat do dusledku, tak nejde ani o typovy list, protoze typovy list o nicem nevypovida ze vseho nejdulezitejsi je mit TUV, nejlepe v cestine, kdyz se to postesti. TL je jen vymysl ceskych uradu, ktery nema zadny opodstatneni, jen akorat tahat z firem penize ale je pravda, ze ho pri ty kontrole na STK mit nejspis musis cendik: ja jsem to resil nekde ve svym vlakne, hodim ti jeste odkaz, kde si to muzes precist. Na par strankach se tam tomu venujem, tak se klidne podivej http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=105921 Upraveno Leden 16, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 (upraveno) Sežen si jakýkoliv typový list a TUV se stejnym rozmerem co maj tvý kola.. Zajed si na STK, tam ti týpek napíše že ty kola co máš tet na autě tam podle TP nepatří.. Pak s tim všim zajdeš na úřad a necháš si to tam dopsat.. asi za 50kaček.. Edit: tzn, že si nemusíš nikde poučet jiný kola.. on zjištuje jen rozměr kol a gum a ne jestli je to DOTZ, AEZ, Dezent, Škodofka,... Upraveno Leden 16, 2010 uživatelem AdamCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 (upraveno) Zajed si na STK, tam ti týpek napíše že ty kola co máš tet na autě tam podle TP nepatří.. tak patri nebo nepatri on ti na ten TL zaskrtne schvaleno a podle toho bys to pak mel zapsat na urade Upraveno Leden 16, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 nepatří??? nebo patří? já už 2 dny hledám na netu a už jsem došel i do fáze že jsem zjistil že na O2 jsou homologovaný i 19", ale to neřešim. Našel jsem tipovej list a i seznam s číslama homologací sice myslím že od výrobce DOTZ protože nemám tušení kdo je výrobce Zenith kol, ale jedinej problém co tam je že Zenith je 7,5J x 18" ET51 a ty DOTZ jsou 7,5J x 18" ET45 hraje to velkou roli rozdílné ET? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 nepatří??? nebo patří? já už 2 dny hledám na netu a už jsem došel i do fáze že jsem zjistil že na O2 jsou homologovaný i 19", ale to neřešim. Našel jsem tipovej list a i seznam s číslama homologací sice myslím že od výrobce DOTZ protože nemám tušení kdo je výrobce Zenith kol, ale jedinej problém co tam je že Zenith je 7,5J x 18" ET51 a ty DOTZ jsou 7,5J x 18" ET45 hraje to velkou roli rozdílné ET? výrobca Zenithov by mohol byť RONAL oni robia väčšinou pre Škodu, ale ruku do ohňa nedám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 no dyš je nemáš v TP, tak ti napíše do protokolu, že nejsou schválený, blablabla.. a ty pudeš s tim protokolem, TL, TUV.. na úřad a necháš zapsat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 tak už to tam mám a zapsal mi to technik ministerstva na základě toho že moje okta je z francie a kola na ní už byly... asi jsem vypadal věrohodně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ted to moc nechapu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 já jsem to taky moc nepochopil :) :lool: ale zapsal mi to... tak jsem mu tam dones flašku whisky a jsem v pohodě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 tak tenhle zapis taky moc legalni nebyl :lool: ne teda ohledne ty flasky, ale prubeh... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 asi se mi zase jednou poštěstilo :) jo a málej jsem zapoměl musel jsem mu donést katalog ve kterým ty kola jsou jako originální příslušenství... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 (upraveno) :( si delas legraci... ty voe, tak to je mazec :) ty kreteni na tech STK fakt nic nevi :lool: no jsem zvedavy, jak dopadnu ja v dubnu Upraveno Leden 19, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laras Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 jak ktera STK, byl jsem v rosicich s kolama a borec na me cucel co po nem chcu tak jsem se tam snim 5 minut dohadoval a nic. tak jsem sjel do STK kterou me poradil Burek a borec nebyl problem. papiry jsem mel, jen zkontroloval rozmer pneu jestli souhlasi a to bylo vse. potom na urad a tam to dopisou do TP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 ja jedu ve stredu na STK a ve ctvrtek znovu s kolama kvuli potvrzeni, tak pak dam vedet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.