Přejít na obsah

cubecnik

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    2 094
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele cubecnik

  1. Ano souhlasím. Ale nebyl až takový nárust registrací dopředu oproti loňsku. Ale asi fakt ta žízeň, přístě se lépe vzybrojím. Ten stánek provozujem klasicky na míchačky s Alexander Pushkin vodkou a promo vodky. Jen málo kdy točíme sudy. Ale mám možnost si vybavení půjčit a tak jsem se vloni dohodli s Vittoriem, že bude pivo u mě (kdo si pamatuje předchozí ročníky, pár sudů piva byly zdarma, točilo se z malé pípy, pěnilo atd.) aby se ulehčilo organizaci hlavního organizátora. Jakékoli nedostatky si beru k srdci. Pokud mají hlavu a patu, a na příští rok jedině zlepším.
  2. Já abych si obhájil stánek s pitím, za který nesu plnou zodpovědnost. Vloni jsem na sraz přivezl 3 sudy piva a v neděli odpoledne mi zbyla půlka sudu. Nečekal jsem, že to bude takový nášup. Začali jsme to řešit hned ten večer, aby bylo pivo co nejdříve. Povedlo se nám ho sehnat až na sobotu ráno 30km od kempu. Vše domluveno po telefonu. Nemohl jsem kvůli parkování aut na place (a že jsme se letos potili o dost víc než vloni) jet pro pivo sám, musel jsem poslat samotné holky. V 9 ráno mi volali, že paní pivo už v 8 ráno prodala, že místo 6 sudů zamluvených tam má 3 a ještě s odlišným bajonetem než má standardně Kozel 11° (hospodský znají) a že jiné pivo nemá, tak jsem nevěděl, co a jak a poslal jsem je do Hradce do Makra. Přivezli pivo (stejně s odlišným bajonetem) ale i hlavu takže nakonec všechno bylo v pohodě. A pivo se začalo točit v 12:45. Podoktnu, že řídila moje ségra, které je 18 a praxi v řízení dodávky dlouhý jak kráva nemá, takže jí ta cesta trvala trochu déle než ostříleným pilotům. Co se týká soboty večer, když byla fronta, tak jsem točil pivo i já, aby nebyla. Celkově mi přišlo, že v party stanech byly lidi jen na vyhlášení a na tombolu pak občas nějaká skupinka lidí co znám. Od půl 12 úplně mrtvo až na partu s kytarami. Kde jsem pak seděl s Vittoriem a MartyPem. V 1 jsem zavelel zavření stánku, protože nemělo smysl. Takže se omluvám za komplikace, které vznikly obrovskou účastí a extrémní žízní. Za účast i žízeň děkuji. Příště budeme na stánku lépe připraveni. Dále děkuji i za poslouchání pokynů při navigaci na parkování. Vloni jsem odhadoval strop kempu 230, no tak to nakonec bylo 258! Jindra.
  3. Jak tam dal link jinak má koule docela a ještě v prezidentském topicu :jelen:
  4. Doufám že jsi to nechal přefounknout a přijedeš na sraz s uplně černou prdelí
  5. O to nejde. Ale nová OIII co má HHS má 330hp a jezdí za 6.5. Já jezdím za 12
  6. Hlavně je na Štvanici SCPP 4.0 sraz kam má cenu se jet podívat. B)
  7. Už mám pro ní naplánované místo v garáži před SCPP ;) party hard
  8. Něco málo ze sobotního Midnight Runu II. Jinak už mě za dálnici předvolali a předal jsem to ŘP. Tak uvidíme jak to bude probíhat. Byl jsem taky na dynodays to změřit. S výsledkem jsem spokojen. Začal jsem řešit ten propad úplně nahoře, což je věc, která se hrozně blbě hledá.
  9. Už to máš? 24. Přijedu a jedem nach linz!
  10. Někdo mám pořádný koule jako já a jede low&fast
  11. Rozjedeme tu debatu i tady ne? MOC VYSOKÝ
  12. Já mám teď 231kw a 225/35 19 na 8.5 disku a je to akorát. Nevymejšlej blbosti bude ti to žrát nepojede to atd. A ještě máš velikou pravděpodobnosti že to tam nenandáš. Já jsem nedal na S3 8.5 ET 45 s 245. Vzadu se to opřelo o tlumič.
  13. 255? :D To budeš muset tlačit to auto.
  14. To je na nejdýl tak o Vánocích budu možná něco vědět.
×
×
  • Vytvořit...