CrazyManer Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Zdravim mam novej problem nevim co to muze bejt, dela to jen na jednicku, kdyz tam pak hodim dvojku tak se ozve bouchani a pak uz jede normalne, ale kdyz se pak musim rozjizdet nekde na krizovatce nebo tak, potes panbuh, koukaj na me jak na nakyho ridice zacatecnika :( , prosím pomoc, může to bejt kabel od cívky k svíčce? https://www.youtube.com/watch?v=YH3Se43Cq2w 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Prosinec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 pak to zaclo delat i na dvojku, pak to prestalo delat, pak to zaclo delat, dneska jsem trikrat nechal nabehnout kontrolky a zhasnout je pred nastartovanim, pak to jelo bez cukani, jel jsem delsi trasu, vse v pohode, cestou zpet jsem to po dalnici prohnal, kousek pred barakem zacla blikat a pipat kontrolka mazani, zastavil jsem, zkontroloval olej, olej tam je, zvuk motoru byl hodne takovej plechovej dutej jakoby bezoleje, tak jsem dojel na nizky otacky domu, ted jsem to po hodince pichnul na vag, viz vypis zavad, a pri nastartovani abych zajel na parkplatz (opet jsem nechal nekolikrat zhasnout kontrolky) to uz dela zvuk jak ma, a kontrolka nesviti neblika ... vazne si nevim uz rady, diky za ty vase jestli nekdo poradi vypis zavad, lambda + vaha vzduchu uz tam byly, nemuzu nic vygooglit na tu 625 : 537 - Oxygen sensor regulation - Upper Stop spec. Intermittent 525 - Oxygen sensor (g39) - short to B+ 525 - Oxygen sensor (g39) - incorrect signal 625 - Vehicle Speed Signal - Incorrect signal Intermittent 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Vypada to ze tady neco podobneho resili na ten kod 625: http://www.volkszone.com/VZi/showthread.php?t=580009 Asi bude stacit kdyz si prectes prvni 2 prispevky z toho linku. Ja byt tebou tak bych hlavne zmeril tlak oleje a pritom bych si overil ze sensor tlaku oleje funguje spravne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.