Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Lilo jsme adoptovali kdyz ji bylo 7let, s predchozi majitelkou si v praze prozila peklo a tak jsme ji s Andy vzali k nam domu a zacali se o ni starat a upravovat ji...

snad se Vam budou nase upravy libit... za veskere ohlasy budeme vdecni ;)

Dalsi info a foto domame po sleze ;)

Odkaz ke komentáři

Tak tady mate prvnich par fotecek nasi Lilo co jsem nasel v notaku a telefonu. Momentalne jsem jeste mimo uzemi CR tak jich bohuzel vic nemam ale hned jak budu doma a bude trosku slusnejsi pocasi tak Vam ji nafotim a dam to sem. Jo a nove kolecka jsme daval vcera do hospody takze tady dam jen jednu fotku aby je videli i pozdeji prichozi a pak je tady dam az budou obuta. Ta prvni fotecka je hned z dne kdy jsme Lilo vykoupili z jejiho predesleho zivota. Jen pro info, je po kolizi na predni cast vozu ale dobre opravena. Mela uplne sjete gumicky a par zavad,na budicich svitilo ESP,ABS a pozdeji i Airbag, plus par dalsich.Nektere jsme s pomoci meho skveleho braky Janka uspesne odstranili a na dalsich se stale pracuje. Bohuzel mam dosti casove narocne povolani, tudiz to nejde tak rychle jak bych si pral. Dalsi fotecky jsou z akce sundavani nalepky ze zadniho skla OCTAVIA 4X4 a nalepeni nasich jmen. No a pri tom jsem Andy nejak zavrel do kufru a jeste vytvoril alternativni nazev pro Octavii..... ;) :rolleyes::smich::lol: :D Pak je tam fotecka kdy mame jeste pujcene origo 15" hliniky od mojeho Taty. Ted je budu jeste muset na mesic hodit na Lilo nez koupim DUNLOP SP FASTRESPONSE 91V MFS

205/55 R16 pro nove kolecka coz bude pristi mesic.

post-3498-1271008836_thumb.jpg

post-3498-1271008949_thumb.jpg

post-3498-1271009057_thumb.jpg

post-3498-1271009069_thumb.jpg

post-3498-1271009147_thumb.jpg

post-3498-1271009303_thumb.jpg

post-3498-1271009342_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dalsich par fotek je z vysledku upravy zadnich svetel. Musim opet moc podekovat brachovi za to ze mi dovolil a v podstate i udelal apartni zadni osvetleni. Je to jeho napad a jsem rad ze nam holky sviti stejne. A zjistil jsem ze je to nejen z estetickeho hlediska hezka ale je Lilo i vic videt. Diky Janku ;) :rolleyes::smich::lol: Jo a ta cerna krasavice je Viki :D

post-3498-1271009833_thumb.jpg

post-3498-1271010041_thumb.jpg

post-3498-1271010070_thumb.jpg

post-3498-1271010127_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
pěkný chlape tak vítaj :rolleyes::smich: a držím palce při dalších úpravách

Diky, jsem rad. Ted me jeste ceka dodelani problemu s ESP, uz jsem vymenil krouzek pod volantem jeste mi zlobi cidlo podelneho zrychleni G251!!!! Potvurka jedna. No a pak uz jen drobnosti jako spodni ocelovy kryt motoru, vrchni plastovy a nova loketka.... Jo a uz jen rozvody a komplet diagnostika motoru, haldexu a zad.diferaku. V lete se chystam vzit holky na dovcu do CH tak musime byt vse ok. Jo a zapomel bych na folie a par doplnku od Milotechu a kdyz zbyde nejaka kacka tak navsteva u TDIFun ;)

Odkaz ke komentáři

Jedna z prvnich veci kterou jsme s Jankem dali do kupy byli diry po zamcih na dverich, k tomu sla nova spinacka a zamek kufru. Lilo byla jak po naletu kobylek, u ridice misto zamku knoflik od rifli a zohybany plech u spolujezdce jen plast, misto radia draty a v kufru jen rezerva...... Zamek kufru nefungoval vubec. Ted je Lilo nodebitna.... Obrazne receno, ćihla v okne je taky moznost jak ji otevrit. Jo a zapomel bych na problem s mikrospinacem ridicovych dveri. Po odemceni nereagovala na ridicovy dvere. Navod jsme nasli na techto skvelych strankach cimz bych chtel moc podekovat autorovi toho clanku. Oprava za par kacek a dokonce jsme pak zjistili ze ma Lilo dost vykony origo alarm ktery nejde deaktivovat jinak nez dalkou. Klicem jde pres kufr ale to pak rve na cele kolo ;)

Odkaz ke komentáři
Diky, jsem rad. Ted me jeste ceka dodelani problemu s ESP, uz jsem vymenil krouzek pod volantem jeste mi zlobi cidlo podelneho zrychleni G251!!!! Potvurka jedna. No a pak uz jen drobnosti jako spodni ocelovy kryt motoru, vrchni plastovy a nova loketka.... Jo a uz jen rozvody a komplet diagnostika motoru, haldexu a zad.diferaku. V lete se chystam vzit holky na dovcu do CH tak musime byt vse ok. Jo a zapomel bych na folie a par doplnku od Milotechu a kdyz zbyde nejaka kacka tak navsteva u TDIFun ;)

Kdyz CH tak pridam jednu fotecku dvou spokojenych lidicek co mi vzdycky zvedne naladu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
taky tě vítám ;) pěkný auto máš a ten super nápis na zadním okně :rolleyes:

Diky, snazime se :smich: A doufam ze do bodoucna tech pochval na adresu Lilo pribude vic. Ted uz mame to nejhorsi castecne za sebou a prichazi ta prijemnejsi cast :lol:

Odkaz ke komentáři

Jelikoz si muj skvely bracha koupil multifunkcni kormidlo ke svemu maxi dotu tak mi byl za velice prijemnou cenu nabidnut jeho stary volantek ve velmi zachovalem stavu i s pytlem tak jsem nevahal a nral ho vsemi deseti, nini to sice presne to co bych chtel (tri rameny RS) ale ta hnusna guma na tom mojem me uz fakt stve!!!!!!! ;) Jo a foceny je jeste ve Viki protoze jsme je jeste nestihli prehodit :rolleyes:

post-3498-1271011630_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
a kdo nás to na avataru tak hezky zdraví??? :o

Kdyby jen zavrel, ja za ni zatahl i roletu takze nebyla videt vubec ale je to holka sikovna a nejak se z pod ni dostala a kdyz jsem ji nechtel otevrit tak na me ukazala to skarede gesto..... Jsem proste nejak blbnul no ;) :rolleyes::smich::lol: :D :o No a taky mi hned nadala co nam to tady davam za fotku a Janek do toho at ji dam rovne ale to jsme v tom blbnuti zrovna mel i umelecke strevo a proste se mi ta fotka moc libi tak je tady. Jsou na ni obe me velke lasky a to mluvi za vse!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Dalsi kravina kterou jsme s Jankem resili bylo proc sibr je uplne mimo nastaveni ovladace a ze se jen zasouva do strechy.... Clovek by neveril ale i takova kravina dokaze pekne otravit. No a to by jeden neveril ze staci trochu lihu a hodina toceni koleckem s rukama nad hlavou..... Sousedi z nas meli dobrou legra.... Dva blazni sedi pred panelekem v aute a meji ruce vzhuru..... No ono po pravde si z nas sousedi pred Jankovym barakem delaji legra u delsi dobu.... .Neznalkuv bracha by mohl vypravet, on totiz zvlast..... Vecne tam neco opravujeme a upravujeme..... Bud na Izzi, nebo Viki a v neposledni rade Lilo..... ale zpatky k sibru.... Po hodine cisteni a lazeni a toceni rezervni klickou se nam podarilo dostat sibr do celkem uchazejici pozice jak podle ovladace tak podle strechy ale problem byl ze pri zvrene pozici na ovladasi se stale propadal o pul cm dolu...... Koho by napadlo vytahnout klicek ze spinacky...... A ono ejhle..... Uz funguje potvora tak jak ma..... To je pak cloveku hned veseleji i kdyz nemuze pomalu hybat rukama ;) :rolleyes::smich::lol: :D

A tak jsme s kazdou takovou opravou chytrejsi a chytrejsi..... A to me na tom bavi nejvic.... Samo ze s vecma ktere nesvedeme sami se sverujeme Skoda servisu a navstevujeme stejny a jsme spokojeni vsichni.

Odkaz ke komentáři

Jako dalsi prisla na radu instalace starsiho radia Sony s CD Changerem stejne znacky na 10CD ktery jsem dostal darem od Janka a Petuli. Ten si nasel misto v jedne ze zadnich kapes v kufru... Tuto instalaci jsme delali s Andy sami a byla to velice prijemna prace..... Vsechno pekne schovat pod listy a protahnout tak aby to nikde nevadilo. K tomu sel i dalkovy ovladac, jeste kabelovy, vedle rucni brzdy...... Andy je sikovny pomocnik a hlavne ji to bavilo. No a pri tom jsem zjistil ze je zadni levy vyskac kaput..... Kazi to dojem na Symphony repracich..... Problem uz vyresen..... Fotky bohuzel nemam jelikoz jsem v te dobe nepremislel nad ucasti na tomhle skvelem foru!!! Do bodoucna premyslim nad preosazeni seriovych repraku za neco vykonejsiho, plus pridani nejakeho zesiku a poradneho basacku do kufru..... Ale to je otazka budoucnosti. Ted se musim postarat aby Lilo slapala jak hodinky, jelikoz ji Andy uziva kazdy den a pak si muzu hrat ja..... ;)

Odkaz ke komentáři
Lilo jsem už viděl a doufám, že zase někdy mezi nás zavítáš!!

To si pis ze jo!!! Jen to se mnou to bude asi nejsozitejsi, kdyz se doma na morave ukazu na 7dni v mesici..... Kuwa...... Leda ze bych poslal holky samotne ale buh vi jak by to dopadlo...... ;) Taky se musim priznat ze lituji ze jsem se k vam nepridal uz driv. Za tech par dni co tady jsme se neprestavam divit jaka je tady dobra parta lidi co ma rado okridleny sip z Mlade Boleslavi a jak krasne kousky se tady daji videt!!!!!! Doufam ze i Lilo jednou bude patrit mezi ty obdivovane!!!!! :rolleyes::smich::lol:

Odkaz ke komentáři
AUTÍČKO SUPER :rolleyes: CO JINÉHO NEŽ KOMBI KDYŽ JSTE S JANKEM BRATŘI :smich: :o

TAK TI PŘEJI HODNĚ ZDARU PŘI DALŠÍCH ÚPRAVÁCH A AŤ TI AUTI DOBŘE SLOUŽÍ :lol: :o

BRATŘI JAK SE PATŘÍ :D

Ja vždycky tak dlouho o něčem mluvím a probírám to s Kubem, že pak Kube jde a koupí si to taky :o

A RAZTEJI COMBI JE U OI NEJPEKNEJSI KAROSERIE!!! :huh: ;)

Odkaz ke komentáři
vitej mezi ctyrkolkare!

koukam, ze se honosis reklamou TDIfun... mas nejakou upravu vykonu?

Ahoj a dekujeme za privitani. Lilo uz mame doma skoro dva roky ale nebyl cas sem zajit a udela tregistracku. Jedina uprava co zatim na Lilo s vykonem je je moje noha na plynu a rychla prace se spojkou :) Ted jeste dodelaveme posledni upravy aby byla po vsech strankach v top stavu a pak se chystame s Jankem a jeho Viki k TDIFun. A jeho reklamou se pysnim proto aby si jich lidi vic vsimali a taky pro toze jeden z nich je nas soused a dlouholety kamarad :P Ale koukam ze ty tam mas nejake koniky navic? Jak to slape v kombinaci 4x4?

Odkaz ke komentáři
Ahoj a dekujeme za privitani. Lilo uz mame doma skoro dva roky ale nebyl cas sem zajit a udela tregistracku. Jedina uprava co zatim na Lilo s vykonem je je moje noha na plynu a rychla prace se spojkou :) Ted jeste dodelaveme posledni upravy aby byla po vsech strankach v top stavu a pak se chystame s Jankem a jeho Viki k TDIFun. A jeho reklamou se pysnim proto aby si jich lidi vic vsimali a taky pro toze jeden z nich je nas soused a dlouholety kamarad ;) Ale koukam ze ty tam mas nejake koniky navic? Jak to slape v kombinaci 4x4?

Aha, tak to jo. Pokud mas na aute zatim co delat, tak delej :D No mam nejake ty koniky navic a slape to vyborne, ikdyz chtel bych uz neco vic... coz je pruser trochu :D

Trinecak s ctyrkolkou... proc jsme se jeste nepotkali? Jak bude nejaka vetsi akce HavExu tak doraz dame rec :P

Nevim, asi proto, ze o vas tady vim asi tak hodinu :) HavEx je Havirov?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...